YAVİLİOĞLU’NUN GİRİŞİMLERİ SONUÇ VERDİ

Palandöken’de Özelleştirme kapsamına giren Kayak Kulübü sorunu çözüme kavuşuyor. Kayak Kulübü Palandöken’de hizmet vermeye devam edecek.

11 Ekim 2014 Cumartesi 12:08
YAVİLİOĞLU’NUN GİRİŞİMLERİ SONUÇ VERDİ
Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu, yaptığı açıklamada, Kayak Kulübü Başkanı Bülent Ülker’i Özelleştirme İdaresi Başkanı ile görüştürdüğünü, konun geniş çaplı ele alındığını söyledi.

Kendisinin de aylar önce konu ile ilgili görüşmeler yaptığını anlatan Cengiz Yavilioğlu, şunları söyledi: “Özelleştirme İdaresi ile yaşanan sorun aşılma noktasına geldi. Kayak Kulübü Erzurum’da sosyal hayata katkısı asla inkar edilemez. Süreci başından bu yana takip ediyorum. Konuyu birinci derecede öncelik kabul ettik. Özelleştirme İdaresi Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Kırşan da konuya dahil oldu. Sayın Kırşan da kulübümüzün Türk kayağı için ne denli önemli bir kulüp olduğunun farkında olduklarını bize ve Sayın Ülker’e ifade etti. Şu anda sorunun çözümü için son aşamaya gelindi. Çalışmalar sürüyor. Önümüze belki birkaç seçenek gelebilir. Ama seçeneklerin sanıyorum hepsi Kayak Kulübünün sorununu çözecek boyutta olacaktır.”

Editör

Son Güncelleme: 11.10.2014 12:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.