“YARGIYI RAHAT BIRAKIRSAK DAHA HAYIRLI BİR İŞ YAPMIŞ OLURUZ”

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, 28 Şubat soruşturmasına ilişkin olarak, yargıya müdahale edilmemesi gerektiğini söyledi.

13 Nisan 2012 Cuma 16:32
“YARGIYI RAHAT BIRAKIRSAK DAHA HAYIRLI BİR İŞ YAPMIŞ OLURUZ”
Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Erzurum’a gelen Bakan Şahin, Erzurum Havalimanı’nda yoğun bir kalabalık tarafından karşılandı. İlk olarak Valiliği ziyaret eden Şahin, burada gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Bakan Şahin, 28 Şubat gözaltılarında yargıya müdahale edilmemesi gerektiğini belirterek, “Yargıyı rahat bırakırsak daha hayırlı bir iş yapmış oluruz. Yargılama topyekün yapılan bir iş değil, yargı mercileri tarafından yapılan bir faaliyettir” diye konuştu.
Şahin, Suriye’de yaşanan gerilimle ilgili olarak ise, “Suriye’de bir gerginlik yaşanıyor. Suriye’de rejimle halk arasında son bir yıldır şiddetlenen, geçmiş yıllardan bugüne gelen bir uyumsuzluk var. Tencere kapak birbirine uymuyor Suriye’de. Yeryüzünde herhangi bir yerde bir kanın ne sebeple olursa olsun dökülmesi inancımız, töremiz gereği, millet olarak bizim özelliğimiz gereği Türkiye’yi ve Türk milletini derinden üzer. Hiç kimsenin kanı üzerinden alkış tutan bir millet olmadık. Kan dökülmesine her zaman karşı olduk” şeklinde konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 13.04.2012 16:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.