TÜMSİAD’DEN AZİZİYE BELEDİYESİ’NE ZİYARET

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği ziyaretlerine devam ediyor. Tanışma ziyaretlerine devam eden TÜMSİAD’ın şimdiki durağı Aziziye Belediyesi oldu.TÜMSİAD Erzurum Şubesi yöneticileri Aziziye Belediye Başkan’ı Fatih Cengiz'i makamında ziyaret etti.TÜMSİAD Erzurum Şube Başkanı Yılmaz Çokçevik'in önderliğindeki ziyaret samimi bir havada gerçekleşti.

17 Mart 2012 Cumartesi 12:16
TÜMSİAD’DEN AZİZİYE BELEDİYESİ’NE ZİYARET
TÜMSİAD Erzurum Şube Başkanı Yılmaz Çokçevik; Aziziye Belediyesi’nin tüm çalışmalarını yakından takip ettiklerini, özellikle kentsel dönüşüm projesini izlediklerini dile getirdi. Başkan Çokçevik; Başkan Cengiz’e bilgi vererek '’Amacımız üyelerimizle kamu kurumları arasında köprü oluşturarak ilimiz ve ülkemiz adına güzel işler yapabilmek için ortak platformlar hazırlamaktır. Ortaklık kültürünün Erzurum’da gelişmesi için girişimler yapmak istiyoruz'' dedi.
TÜMSİAD hakkında bilgi alan Başkan Fatih Cengiz, Kentsel dönüşüm projesi, sosyal projeler, spor tesisleri, kaplıcalar ve çevresel konular hakkında detaylı bilgiler veren Fatih Cengiz; bu sene kışın zor geçtiğini dolayısıyla kendilerine maddi külfet getirdiğini söyledi.
Erzurum’da bulunan diğer belediyelerden daha kısıtlı imkanlarla çalıştığını belirten Başkan Fatih Cengiz; kendilerini batıdaki başarılı belediyelerle kıyaslayarak kendilerini ölçtüklerini ve çalışmalarına bu doğrultuda yön verdiğini belirtti.Ilıca yöresinde 53 dönümlük yerin dönüşümünü tamaladıklarını ve projelerinin hızla devam ettiği, kaplıcaların fizik tedavi ve sağlık turizmi için kullanılacağını müjdeleyerek konu hakkında Sağlık Bakanlığı ile görüşmelerinin tamamlandığını belirtti.Erzurum tarihinde bir ilke imza atarak belediye olarak ilk uluslararası sempozyumun kendi belediyeleri tarafından gerçekleştirildiğini belirten Cengiz, “26 Mart’ta İstanbul’da Pendik Belediyesi ile birlikte 6 gün sürecek bir etkinlik yapacaklarını ve TÜMSİAD üyelerinin davetli olduğunu” söyledi.
Erzurum’un sorunları ve geleceğine değinen TÜMSİAD il Başkanı Çokçevik, Erzurum'da iş hayatının gelişmesi için çalışkanlığın artması ve kişisel gelişime önem verilmesi, profesyonel çalışmaların artması gerektiğini vurgulayarak; kamu ve sivil toplum kuruluşlarının ortak platformlarda bir araya gelmeleri gerektiğini söyledi.
Bir saatten fazla süren ziyaretİn ardından, Fatih Cengiz TÜMSİAD yetkililerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek TÜMSİAD’ın yapacağı tüm çalışmalara destek vereceklerini vurguladı.

Editör

Son Güncelleme: 17.03.2012 12:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.