TUĞRUL TÜRKEŞ BAKANLIK İÇİN EVET DEDİ

Bakanlık teklifi giden MHP'li isim Tuğrul Türkeş daveti kabul etti.

26 Ağustos 2015 Çarşamba 19:09
TUĞRUL TÜRKEŞ BAKANLIK İÇİN EVET DEDİ
Bakanlık teklifi giden MHP'li isim Tuğrul Türkeş daveti kabul etti. Türkeş, seçim hükümetinde bakan olarak görev alacak...
MHP Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş'in, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bakanlık teklifini kabul ettiği bildirildi.
DAVUTOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ
Türkeş, davete yazılı olarak cevap verdi. Türkeş daha sonra Başbakan Ahmet Davutoğlu ile telefonla görüştü. Davutoğlu, Türkeş'e daveti kabul ettiğinden dolayı teşekkür etti.
MHP'DEN TEKLİFİ KABUL EDEN TEK İSİM OLDU
MHP'ye düşen bakanlık sayısı 3'tü. Diğer teklif giden Kenan Tanrıkulu ve Meral Akşener bakanlık teklifini kabul etmedi. Bu durumda MHP'den bakanlık teklifini kabul eden tek isim Tuğrul Türkeş oldu.
MHP'DEN TÜRKEŞ'E İHRAÇ TEHDİDİ
MHP'li Tuğrul Türkeş, Davutoğlu'nun seçim hükümeti için kendisine sunduğu bakanlık teklifini kabul etmesi MHP'de tepkiye neden oldu.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ise yaptığı açıklamada Türkeş'te istifa mektubu beklediklerini aksi taktirde partiden ihraç edeceklerini söyledi.
Yalçın'ın açıklamaları şöyle: "Beklediğimiz bir gelişme değildi. Madem kabul etti, şuandan itibaren istifa etmesi için dilekçe bekliyoruz. Türkeş bizi üzdü. Göndermezse ihraç edilecektir."

Editör

Son Güncelleme: 26.08.2015 19:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.