TAŞKESENLİOĞLU, KOMŞULARININ BALKONLARINA ÇIKARAK AK PARTİ BAYRAĞI ASTI

AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zehra Taşkesenlioğlu, çocukluğun geçtiği mahallede seçim çalışması yaparak komşularının balkonlarına çıkıp AK Parti bayrağı astı.

19 Mayıs 2015 Salı 18:52
TAŞKESENLİOĞLU, KOMŞULARININ BALKONLARINA ÇIKARAK AK PARTİ BAYRAĞI ASTI
AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zehra Taşkesenlioğlu, çocukluğun geçtiği mahallede seçim çalışması yaparak komşularının balkonlarına çıkıp AK Parti bayrağı astı. 

7 Haziran seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarına aralıksız olarak devam eden AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Zehra Taşkesenlioğlu, çocukluğunun geçtiği Yakutiye ilçesine bağlı Tosya Mahallesi’nde çalışma yaparak komşularından destek istedi. Samimi ve sempatik tavırlarıyla insanları selamlayan Taşkeselioğlu, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Mahalledeki evlerini tek tek ziyaret eden Zehra Taşkesenlioğlu, seçim minibüsünden aldığı AK Parti bayraklarını komşularının balkonlarına asarak mahalleyi bayrakla süsledi.

Seçim bölgesinde çalışmalarının iyi gittiğini belirten Milletvekili Adayı Zehra Taşkesenlioğlu, gittikleri her kapıda sevgiyle karşılandıklarını söyledi. Taşkesenlioğlu, ”Seçimlere az bir zaman kala çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle bayanlarla bire bir görüşmeler yapıyorum. Gezdiğim yerlerde vatandaşlarımızın en çok istedikleri şey istikrarın devam etmesi. Bugün hangi kapıya gidersek gidelim AK Parti’den geliyoruz dediğimiz zaman bütün kapılar bize açılıyor. İnsanlar 12 yılın verdiği istikrarı çok iyi anlaşmışlar ve bize sahip çıkıyorlar. Bugün çocukluğum geçtiği mahallede seçim çalışması yapıyorum. Bu benim için çok özel bir duygu. İnşallah seçim sonunda güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum“ dedi.

Taşkesenlioğlu, çocukluk yıllarında oynadığı sokaklarda bugün milletvekili adayı olarak destek istediğini belirterek, “İnsanın kendi doğduğu büyüdüğü mahallede böyle bir çalışmada bulunması mutluluk verici. Seçilmek değil hizmet edebilmek önemli. Çocuklarımız ve gençlerimiz içinde biz önemli bir örneğiz” diye konuştu. 

Editör

Son Güncelleme: 19.05.2015 18:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.