SEKMEN: ERZURUM MEGA KENT OLACAK

İhlas Haber Ajansı (İHA) Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez, Türkiye Gazetesi Bölge Temsilcisi Cumali Geleri ve İHA Erzurum Haber Müdürü Ahmet Akbuğa, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i makamında ziyaret etti.

12 Mayıs 2014 Pazartesi 10:23
SEKMEN: ERZURUM MEGA KENT OLACAK
Belediye binası makamında İHA ve Türkiye Gazetesi temsilcilerini kabul eden Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirtti.

Göreve geldiği günden itibaren yaptığı çalışmalardan bahseden Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum’un en iyi şekilde kalkınması ve mega kent olması için gece gündüz demeden belediye olarak çalıştıklarını söyledi.

Sekmen, İHA ve Türkiye Gazetesi’nin ülkeye çok önemli hizmetler yaptığını belirterek İhlas Haber Ajansı'nın yurt içinde ve yurt dışında başarılı çalışmalara imza attığını tarafsız ve doğru habercilik anlayışı ile hareket ettiğini belirtti.

Editör

Son Güncelleme: 12.05.2014 10:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
dadasgazili14 2014-05-13 20:23:09

evet yapmak gerekir .. erzurum merkeze 50 km uzaklıkta olan hala köy gibi kalmış çat ilçesini de geliştirmek gerekir yeni başkan işe başladı bunun için haberler yapmak lazım tabi büyükşehirdende destek almak gerek

Avatar
GÖRÜŞ 2014-05-12 10:48:27

kalkınmayı ilk önce spordan başlatsak iyi olur.şu erzurum bb sporun bir an önce 2.lige çıkması ve oradan da aşama aşama süper lige çıkması gerekir.eskiden erzurumspor süper ligde iken hem takımımız kazanıyordu hem şehirde bulunana esnaf para kazanıyordu bu durumu yeniden ortaya koyabilmek için ne yapıp edip bu takımı bu yıl 2.lige çıkart mehmet sekmen