MİLLETVEKİLİ ÇIĞLIK, GÜNEY İLÇELERİNİ GEZDİ

AK Parti Erzurum Milletvekili ve MKYK Üyesi Fazilet Dağcı Çığlık, TBMM nin tatile girmesiyle Erzurum'a geldi.

24 Temmuz 2013 Çarşamba 17:22
MİLLETVEKİLİ ÇIĞLIK, GÜNEY İLÇELERİNİ GEZDİ
Erzurum'un tüm ilçelerini tek tek gezeceğini, sorunları yerinde tespit edeceğini belirten AK Parti Erzurum Milletvekili Çığlık, "Dün Karayazı ve Karaçoban'daydım. Bu ilçeleri gezdim, halkın İhtiyaç ve sorunlarını not aldım. Bugün de Hınıs ve Tekman'a gideceğim. Bu ilçelerimizde esnafımızla vatandaşlarımızla ramazan hasbihali yapıp sorunları olan vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyip, imkanlar ölçüsünde, kanunlar çerçevesinde diğer vekil arkadaşlarımızla oturup çözmeye gayret edecegiz. Sorunların ve eksikliklerin giderilmesi için ilgili kuruluşları uyarıp halledeceğiz. Hedefim Ramazan ayı boyunca tüm ilçeleri gezmek."dedi.

Erzurum'un tek kadın milletvekili olan Fazilet Dağcı Çığlık, ilçe ziyaretlerine hız verdi. İlçe Belediye ve ilçe Başkanlarını ve esnafı ziyaret eden Milletvekili Çığlık, ilçelerin sorunları hakkında da bilgi aldı.

Gündüz İlçeleri gezen Milletvekili Çığlık, akşam iftarı merkezde bir aileye misafir oluyor. Otellerden daha ziyade, imkanı kısıtlı olan ailelerle iftar yapmak daha önemli olduğunu düşünüyorum diyen Fazilet Dağcı Çiğlık, "Teravih ten sonra mahalle temsilcimizle bir organizasyon yapıp mahallede hanım kardeşlerimle çay sohbeti yapıyorum." dedi.

Erzurum da ramazan havasının bir başka olduğunu belirten Çığlık, "Ramazanda burada olmanın hemşehrileriyle ramazanı beraber geçirmenin, kendisi için manevi bir haz olduğunu belirtti ve sözlerini şu güzel temennilerle bitirdi: Başı rahmet, ortası mafiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan Mübarek Ramazanın tüm milletimiz için, Erzurumumuz için iyi geçeceğini ümit eder, huzurlu bir şekilde Bayrama kavuşmayı Allah' tan diliyorum." dedi.

Editör

Son Güncelleme: 24.07.2013 17:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.