MHP'Lİ AYDIN, SEÇİM ÇALIŞMALARINI DEĞERLENDİRDİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, “Bir aydır Erzurum’un dört bir yanında seçim çalışması yürütüyoruz. Gördüğümüz şudur: Millet, bu hükümete ders vermeye hazırlanıyor” dedi.

01 Mayıs 2015 Cuma 20:45
MHP'Lİ AYDIN, SEÇİM ÇALIŞMALARINI DEĞERLENDİRDİ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, “Bir aydır Erzurum’un dört bir yanında seçim çalışması yürütüyoruz. Gördüğümüz şudur: Millet, bu hükümete ders vermeye hazırlanıyor” dedi. 

MHP Erzurum Milletvekili adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, aday listelerinin Yüksek Seçim Kurulu’na teslim edilmesinin hemen ardından sahada başlattıkları seçim çalışmalarıyla ilgili olarak bir değerlendirmede bulundu.

Kamil Aydın, milletin AKP hükümetlerinin gerçek yüzünü gördüğünü ve seçim için gardını almış vaziyette beklediğini dile getirerek, “Bizim milletimiz feraset sahibi bir millettir. İktidarı temsil edenler hangi masalları anlatırlarsa anlatsınlar, sokaktaki vatandaşı ikna etmeye güç yetiremiyorlar. Çünkü halkımız bunların dert ve davasının halka hizmet olmadığını anlamıştır” diye konuştu.

KAMİL AYDIN: GİTTİĞİMİZ HER YERDE FERYAT VAR

Seçim çalışmaları boyunca çaldıkları her kapıda, girdikleri her işyerinde feryat ve figanla karşılaştıklarının altını çizen Prof. Dr. Kamil Aydın, “İlçelerimiz ve köylerimiz adeta hallaş pamuğu gibi savrulup atılmış. İlçelerde ekonomik kan kaybı almış başını yürümüş, köylerimizde deyim yerindeyse göç edecek insan bile kalmamış. Topraklar öksüz bırakılmış, insanlar aç biilaç hale gelmiş. Bu hükümetin mensupları bu saatten sonra ne yaparlarsa yapsınlar, boş. Dadaşlar kararını vermiş, 7 Haziran’da bu hükümeti okkalı bir ders bekliyor” ifadelerini kullandı.

Kamil Aydın, seçim çalışmalarını yürüttükleri süre zarfında Erzurum halkına bu hükümetin marifetlerini tek tek anlattıklarını ifade ederek, “Çoğu yerde vatandaşımız bize bile fırsat vermeden bu hükümetin yanlışlarını zaten sıralıyor. MHP’ye gösterilen ilgi işte bu yüzden… MHP’nin adayları işte bu sebeple kurtuluşun adresi olarak görülüyor” dedi. 

Editör

Son Güncelleme: 01.05.2015 20:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aydın aydın 2015-09-19 21:27:38

sayın aydın sizi hakkaten severiz Allah eksikliğinizi vermesin fakat millet MHP Tarafından boyunun ölçüsünü Aldı ne çabuk ser sefiliklerini unuttular AKP sayesinde rahat bir nefes aldık