MHP teşkilatı Uzundere’de buluştu

Erzurum MHP teşkilatı Uzundere’nin MHP’li Belediye Başkanı Hilmi Aktoprak’ın düzenlemiş olduğu iftar yemeğinde buluştu.

admin
admin
15 Mayıs 2019 Çarşamba 18:04
MHP teşkilatı Uzundere’de buluştu

Yemeğe MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, il yönetimi, ilçe başkanları, İspir Belediye Başkanı Ahmet Coşkun ve MHP’li belediye meclis üyeleri katıldı.

İftar programında konuşan Uzundere Belediye Başkanı Hilmi Aktoprak, konuklarını selamladıktan sonra Uzundere ilçesinde yapılacak belediyecilik hizmetleri konusunda bilgi verdi. Daha sonra söz alan İspir Belediye Başkanı Ahmet Coşkun da, İspir’de yaptığı ve planladığı projeleri aktardı.

İl başkanı Naim Karataş ise, MHP camiasını iftarda buluşturan Başkan Aktoprak’a teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Rabbimize hamd olsun, teşkilat olarak birlik beraberlik şuuru içerisinde, daima koordineli ve başarılı bir şekilde çalışıyoruz.” dedi.

23 Haziranda yapılacak olan İstanbul seçimlerine vurgu yapan Başkan Karataş, genel merkezce görevlendirilen on beş il başkanından birinin de Erzurum olduğunu ve İstanbul’daki seçim çalışmalarına il yönetimi, ilçe başkan ve yöneticileri ile birlikte seçim sürecinde İstanbul’da çalışmalara katılacağını sözlerine ekledi.

Uzundere’den ayrıldıktan sonra Tortum’u da ziyaret eden MHP İl Başkanı ve teşkilat mensupları, MHP Tortum İlçe Başkanı İlhan Uzun ile Tortum‘un BBP’li Belediye Başkanı Muammer Yiğider’i ziyaret ettiler. Başkan Karataş, teşkilat mensupları ve meclis üyeleri Tortum’da çok sayıda vatandaşla bir araya gelerek, sıcak ve coşkulu bir hava içerisinde ülke gündemi üzerine istişare ettiler.

Editör

Son Güncelleme: 15.05.2019 18:13
Anahtar Kelimeler:
ErzurumMHPTeşkilat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.