MHP Karayazı’da teşkilatlandı

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanlığı teşkilatlanma çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

admin
admin
12 Kasım 2017 Pazar 13:04
MHP Karayazı’da teşkilatlandı

Geçen hafta Karaçoban ve Hınıs’ın ardından bu hafta sonu da Karayazı’da teşkilat binasının açılışı gerçekleştirildi.

Parti yöneticilerinin yanı sıra, ilçe başkanları ve partililerin katıldığı programa Karayazı halkının yoğun ilgi gösterdiği gözlendi.

Açılıştan önce Karataş esnaf ziyareti yaptı. Karayazı esnafıyla sohbet eden Karataş esnafın sorunlarını dinledi. Çevrede toplanan vatandaşın çay ikramını geri çevirmeyen Karataş, “Amacımız sizlere hizmet etmektir. Sizin sesiniz kulağınız olmak için burada teşkilatlanmaya gittik. Asla ayrımız gayrımız yoktur. Sizin sorununuz bizim sorunumuzdur. Zaman ve mekan gözetmeden bizlere her an ulaşabilirsiniz. Teşkilatlarımızın kapısı sizlere her daim açıktır ve açık kalacaktır.”dedi.

Daha sonra ilçe binasının açılışını gerçekleştiren Karataş, burada da partiye yeni katılanların rozetlerini taktı. Ardından ilçe başkanının ataması gerçekleştirildi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumMHPNaim Karataş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.