MHP ADAYLARINA İSPİR VE PAZARYOLU’NDA BÜYÜK İLGİ

MHP Milletvekili adayları Prof. Dr. Kamil Aydın ve Zekai Kaya, seçim çalışmalarına Pazaryolu ve İspir’de devam etti.

19 Mayıs 2015 Salı 11:06
MHP ADAYLARINA İSPİR VE PAZARYOLU’NDA BÜYÜK İLGİ
MHP Milletvekili adayları Prof. Dr. Kamil Aydın ve Zekai Kaya, seçim çalışmalarına Pazaryolu ve İspir’de devam etti. 

Pazaryolu’nda partililerin araç konvoyu ile karşılanan Aydın ve Kaya Pazaryolu Kaymakamlığına yaptığı nezaket ziyaretinden sonra esnafı ve diğer kamu kuruluşlarını ziyaret etti.

Buradan İspir’e geçen MHP adayları esnaf ziyaretlerinin yanında İspir Ülkü Ocakları Başkanlığının açılışına da katıldı. Dur durak bilmeden sıkılmadık el bırakmadan çalışmalarına devam eden MHP adayları, daha sora Maden Köprüpaşı’na ve ardından Göztepe mahallesine ziyarette bulundu.

Seçim çalışmaları sırasında ziyaret edilen her ilçede vatandaşın sıkıntılarını dinleyen her bir vatandaşla ayrı ayrı ilgilenen MHP Milletvekili adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, tüm ilçelerin sorunlarla boğuştuğunu, iktidar partisi mensubu siyasilerinin hiç bir dertleriyle ilgilenmediğini özellikle yeni yasa ile büyükşehir belediyesine bağlanan ilçelerin karşılarında hiç bir muhatap bulamadığını ve seçimden bugüne 15 ay geçmesine rağmen hiç bir hizmet alamadıklarını ve eskiye nazaran daha geriye gittiklerini halkın sitem dolu sözleriyle dinlediklerini belirtti.

Prof. Dr. Aydın; "Gezdiğimiz diğer ilçelerde gördüğümüz manzaranın benzerini maalesef İspir ve Pazaryolu’nda da gördük. O da kendini siyaseten İspir’in sahibi görenlerin artık itibar kaybına uğradıklarıdır. Çünkü; 13 yıldır vaatlerden başka bir şey elde edememiş güzel İspir’imiz bu yüzden altyapı ve ekonomik sıkıntılar yaşayan İspirli hemşerilerimizin ellerin dahi sıkmadan yapılan siyasi ziyaretlerinin karşılığını 7 Haziran’da gösterecekler. Sayın bakan MHP’nin İspir'den alacağı oylara üzüleceğini söyleyeceğine İspir'in merkezinden kaldırılan hem görselli hem de halkın ihtiyaçlarını karşılaması anlamında İspir adına bir kayıp olan park ve tuvaletlerin yokluğundan dolayı mağdur olan hemşerilerimize üzüldüğünü ifade edebilmiş olsaydı daha iyi olurdu" diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 19.05.2015 11:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.