MERKEZ PARTİ’DEN NEW CITY AÇIKLAMASI

Merkez Parti Palandöken İlçe Başkanı Orhan Bakırcı, çıkmaza giren New city projesinde mağdurların yanlarında olduklarını belirterek, “Uzun zamandan beri kamuoyunu meşgul ve binlerce vatandaşımızı mağdur eden New City projesinde, Partimiz hak ve hukukları göz ardı etmeden aziz milletimizin yanındadır.” dedi.

10 Aralık 2014 Çarşamba 14:03
MERKEZ PARTİ’DEN NEW CITY AÇIKLAMASI
Merkez Parti Palandöken İlçe Başkanı Orhan Bakırcı yaptığı yazılı açıklamada, “İktidar partisinin Erzurum yapısının en başından beri birilerini partiden tasviye için kurguladığı bu senaryo, Mağdur edildiğini iddia eden bir holding ve projede büyük payı olan işadamlarımızın sorunlarını büyütmüş, telafisi mümkün olmayan maddi ve manevi kayıplara neden olmuştur. Bunların hepsinden öte; ekmeğinden, çocuklarının rızkından kısıp ve birçok ihtiyacından feragat edip ev hayali kuran vatandaşlarımız en büyük mağdurlardır. Mevcut belediyelerin bu konudaki samimiyetsiz açıklamaları kafalarda daha büyük sorulara neden olmuştur. Mağdur vatandaşlarımızın hakkını hukukunu gözetmek ve çözüm bulmak yerine entrika kokan senaryolarla bilinçleri kitleme çabası siyasi ahlaki insani ve milli değerlerimiz açısından kabul ve izah edilemez bir durumdur. Bundan önceki davetimizde gelmeleri engellenen mağdur vatandaşlarımıza ne tür baskılar yapıldığını da çok iyi biliyor ve bedeli ne olursa olsun bu olayın takipçisi olacağımızı ısrarla söylüyoruz. Çünkü siyasi hayatımıza başlamamıza sebep olan Hak ve Hukuk ilkelerinden asla ve asla ödün vermeyecek mağdur edilmiş her vatandaşımızın yanında olacağız. Bizler bu vesile ile hiçbir siyasi beklenti içinde olmadan. Mağdur her vatandaşımıza genel merkezimizin onayı ile her türlü hukuki desteğe hazırız. Alanında uzman genel merkez hukukçularımız sorunlarınızı dinlemek, tespit etmek ve çözüm üretmek için, sizlere sadece ve sadece hak ve hukuk adına yardımcı olacaktır.” dedi. 

Editör

Son Güncelleme: 10.12.2014 14:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.