MEP’Lİ HACIMUSTAFAOĞLU DAĞ TAŞ DİNLEMİYOR

7 Haziran genel seçimleri öncesi yoğun bir tempoda çalışan Merkez Parti Erzurum Milletvekili adayı Metin Hacımustafaoğlu, ilçe ve köylerde seçmenlerle bir araya gelerek Merkez Partiyi anlatmaya devam ediyor.

29 Mayıs 2015 Cuma 23:19
MEP’Lİ HACIMUSTAFAOĞLU DAĞ TAŞ DİNLEMİYOR
7 Haziran genel seçimleri öncesi yoğun bir tempoda çalışan Merkez Parti Erzurum Milletvekili adayı Metin Hacımustafaoğlu, ilçe ve köylerde seçmenlerle bir araya gelerek Merkez Partiyi anlatmaya devam ediyor. En ücra köylere bile ziyaretler yapan Hacımustafaoğlu, ziyaretlerde yaptığı konuşmada 7 Haziran genel seçimlerinin Türkiye için ne kadar önemli olduğuna dikkat çekiyor. Geziler esnasında araçların gidemediği mezralara at sırtında giden MEP’li aday Metin Hacımustafaoğlu’na vatandaşlarda yoğun ilgi gösteriyor. At üzerindeki hünerlerini ikili diyaloglarda da gösteren Hacımustafaoğlu, “İnsanımız çok duygusal ve zeki. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan seçimlerde halkımız bugüne kadar beklentilere cevap veremeyen akp ye gereken dersi verecektir. Merkez parti olarak “önce insan” sloganımızı ve partimizin seçim beyannamelerini seçmenlere anlatıyoruz. Gördüğümüz ilgi bizleri memnun ediyor. Bugün köylerde yaşanan hayatları gördükçe üzüntüm kat kat artıyor. Bizim insanlarımızın artık toprak evlerde veya barınak gibi kulübelerde yaşaması AKP’nin köylülerimize sahip çıkmadığını gösteriyor. Son olarak yine AKP hükümetinin köylerde su aboneliği uygulamasını görünce hem bizler hem de köylü kardeşlerimiz şaşkınlık yaşıyoruz. Ancak şunu net olarak ifade ediyorum ki Merkez partisi olarak iktidara gelmemiz halinde ilk hizmetlerimizi köylerden başlatacağız.”dedi. 

Editör

Son Güncelleme: 29.05.2015 23:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.