KÖROĞLU, MHP İL BAŞKANLIĞI’NA ADAY

MHP İl Başkanlığı’na aday olacağını ifade eden Köroğlu, “Partimizin iktidar olması yolunda çalışacağız” dedi.

21 Aralık 2011 Çarşamba 22:52
KÖROĞLU, MHP İL BAŞKANLIĞI’NA ADAY
Milliyetçi Hareket Partisi’nde kongre süreci başlıyor.
Ticaretle uğraşan Murat Köroğlu, bir süre sonra açıklanacak kongre takvimi öncesinde MHP İl Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.
Köroğlu, Erzurum’da ilçe kongreleriyle ilgili takvimin önümüzdeki günlerde açıklanacağını ifade ederek, il kongresinin de önümüzdeki yıl Mart veya Nisan aylarında yapılmasının beklendiğini kaydetti.
İşletme Fakültesi mezunu olduğunu ve ticaretle uğraştığını anlatan Köroğlu, Ülkü Ocakları 50 Yıl Semt Ocağı, MHP Yakutiye Belde teşkilatı ve Yakutiye İlçe Teşkilatı’nda görev yaptığını söyledi.
MHP İl Başkanlığı’na “Biz daha iyi yaparız” maksadıyla yola çıktıklarını ifade eden Köroğlu, süreç öncesinde delegeler, ilçe ve belde teşkilat mensuplarıyla görüşmeler yaptıklarını, bu görüşmelerin kongreye kadar devam edeceğini kaydetti. Amaçlarının MHP’nin iktidar olması yolunda çalışmak olduğunu vurgulayan Köroğlu, bu yolda ellerini taşın altına koyacaklarını bildirdi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.