Korkarım Çat’tan da olacak!

Korkarım Çat’tan da olacak!

admin
admin
15 Ocak 2019 Salı 22:40
Korkarım Çat’tan da olacak!

Vedat REFAYELİ

Çat’ın CHP’li Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç’ın ilk başlarda İzmir ve Şişli’yi istediğini şaka sanmıştım. Ama zaman geçince anladım ki başkan çok ciddi ve de çok istekli.

Özellikle halen adayın kim olduğu beli olmayan Şişli’nin belediye başkan adayı olmak isteyen Kılıç, bu konuda girişimlerde bulundu. Nihayetinde Genel merkez buna karar verecek. Doğrusu Erzurumlu olarak vallahi isterim ama Kılıç’ın Şişli’den aday gösterileceğini sanmıyorum.

Ancak. Bana öyle geliyor ki Çat’ı artık ikinci planda tutan Kılıç, Çat’tan da olabilir mi, olabilir! Kaldı ki Şişli filan olmazsa Çat’a yine talip olacak mı, o konuda da kesin bir açıklamasını da duymuş değilim. Erzurum’da tarih yazan Kılıç eğer ‘’Nasıl olsa Çat’ı ben olmasam da CHP alır’’ diyorsa yanılıyor gibime geliyor.

Benden söylemesi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.