KILIÇ'TAN KESKİN SÖZLER!

Ak Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen ile seçim çalışmaları için gittiği Uzundere’de cemaati sert bir dille eleştirdi.

01 Mart 2014 Cumartesi 23:22
KILIÇ'TAN KESKİN SÖZLER!
Cemaat üyelerinin Tekman’da ‘Ak Parti’ye oy vermeyin de kime verirseniz verin’ şeklindeki propaganda yaptığını ileri süren Kılıç, “Yazıklar olsun” diyerek tepki gösterdi. 

Partisinin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen’i seçim çalışmaları boyunca yalnız bırakmayan Başkan Murat Kılıç, Uzundere ilçesinde de vatandaşlar buluştu. Seçim Koordinasyon Merkezi’nde konuşan Kılıç’ın hedefinde cemaat vardı. “Hakikaten üzülüyoruz” diye söze başlayan Kılıç, “Biz Cumhuriyet tarihinde 35 yıldan beri başımızın belası olan terörü bitiren bir hükümetiz. Allah’a şükürler olsun bir yıldan beri bu ülkede terör yok. Bu anlamda büyük bir mücadele verdik. Ama bakıyorsunuz bir cemaat mensubu ya da mensupları biz Tekman’da BDP ile mücadele yürütürken, ‘Ak Parti’ye oy vermeyin de kime oy verirseniz verin’ diyerek orada başka bir mücadele yürütüyorlar. Yazıklar olsun ya... Yazıklar olsun. ‘Ak Partiye oy vermeyin de kime oy verirseniz verin’ diyen zihniyete yazıklar olsun” dedi.

“HEDEF TÜRKİYE’NİN ÖNÜNÜ KESMEK”

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı engellemek için çok büyük planlar yapıldığını vurgulayan Başkan Kılıç, asıl hedefin Türkiye olduğunu belirtti. Kılıç şunları söyledi: Türkiye’nin tarihindeki en önemli seçimlerden biri. 12 yıldan beri ülkeye büyük hizmetler yapmış Ak Parti’nin ve Başbakan’ın önünü kesmek için bir takım programlar yapılıyor. Ve Türkiye’nin bu devam ettirdiği istikrarı kesmek istiyorlar. Bu seçim aslında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminin bu anlamda bir savaşıdır. Bu seçim genel seçimin mücadelesidir. Bunu böyle bilmek lazım. Bunlar rastgele olan bir işer değil. Bunlar bir planın, projenin parçası. Daha 6 ay önce gezi parkı diye bir rezillik başlattılar Türkiye’de. Şehirlerimizi yaktı yıktılar. Neymiş orada iki tane ağaç kesilmiş. Gidip görenler bilirler. Türkiye’nin büyük bir eseridir. Trafik yer altına alındı. Muazzam bir meydan düzenlendi. Ama orada iki ağacı bahane ederek şehirler yakılıp yıkıldı. Şimdi 6 ay geçmedi aradan seçime giderken başka türlü komplolarla karşı karşıyayız. Hiç alakası olmayan sesleri bir araya getirip montajlayıp, ‘Başbakan şunu dedi bunu dedi’ falan filan…”

“BAŞBAKAN TARİHİ BİR FIRSATTIR”

Türkiye ekonomisinden de örnekler veren Başkan Murat Kılıç, ülkede yolsuzluktan söz edenlere de “Allah’tan korkun” dedi. Başbakan Erdoğan’ın bu ülkenin başına gelmiş tarihi bir fırsat olarak nitelendiren Kılıç, “Cumhuriyet tarihinde yapılmamış işler yapıldı. Yapılmayan hizmetler Ak Parti döneminde yapıldı. 2002 yılında 1 milyar dolara muhtaç olan bir ülke bugün IMF’ye 5 milyar dolar borç veriyor. Kasasını dört katına arttırmış. Merkez Bankası’nda ki döviz rezervini 4 kat arttırmış. Bir önceki hükümetlerinde kalan tüm borçlarını da ödemiş. Ve bu kadar da yatırımda yapmış. Bu ülkede yolsuzluktan söz edenler Allah’tan korkun ya!, hiç mi insafınız yok? Hiç mi merhametiniz yok? Hiç mi Allahtan korkmazsınız?” dedi.


Editör

Son Güncelleme: 01.03.2014 23:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ERDAL 2014-03-02 11:49:59

terörü bitirmişler ulan siz insanları dadaşları ne sanıyorsunuz teröristleri haburda davul zurnayla karşıladınız terör bitti doğru ama dağda bitti teröristler artık şehirlere indi

Avatar
MİSAFİR 2014-03-02 09:56:50

senin bakanın dünyaca tanınmış olan ve dünyada açtığı okullarla müslümanlığı ve türkçeyi yayan ve bunun yanında senden yaşça büyük birisine nasıl olurda sen kimsin diyebilrsiniz ?

Avatar
Mahallenin Delisi 2014-03-01 23:31:43

hayatınız yalan. bdp ile anlaşarak seçime girmiyor musunuz? şu an güney ilçeler büyükşehir seçiminde size, ilçelerde bdp'ye vermeyecek mi? bunun için kuvvetli adayları çekmediniz mi? örnek hınıs'ta ali eren. çat adayınızın halkın gözünde iyi bir namının olmadığı biliniyor. bunları bilerek yapmadınız mı? bu istihbaratı bdp'den bizzat aldım.