Kılıç dimyata pirince giderken..

admin
admin
02 Nisan 2019 Salı 23:02
Kılıç dimyata pirince giderken..

Vedat REFAYELİ

Hiç gereği yokken Şişli’de adaylık kovalayan Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, hem büyük bir zamanını hem de enerjisini uzun süre İstanbul için harcadı.

Bana göre adaylığı olmayacaktı ama o nedense ısrarlı oldu ve son zamanlarda Şişli diye tutturmuştu. Ne arasam Çat’ta yoktu, İstanbul’daydı. Hoş bildiğimden değildi. Ne bileyim, o günler bu köşede, ‘’Bu gidişle korkarım Arif başkan Çat’tan da olacak’’ diye bir kehanette bulunmuştum. Öyle de oldu. Kesin Çat’ta kazanır gözü ile bakılan Arif Hikmet Kılıç da bu yerel seçimde hezimete uğrayanlardan biri oldu.

İlk seçiminde farklı kazanarak bizi şoke eden Kılıç, bu defa da farklı bir netice ile Çat’a veda etmek zorunda kaldı. Açıkçası CHP’li bir belediye olduğu için hem Çat’ın hem de Kılıç’ın, çoğu yerde bayağı bir havası vardı. Ama kınında durmadı gibime geliyor Kılıç. Nihayetinde yıllar sonra Hilmi Nalbantoğlu’nun ardından sol bir partiden belediye kazanmış isimdi.

Bir çoklarına göre sürpriz sayılan Çat seçimleri sürpriz değildi, olası bir şeydi, konsantrasyon kurbanı olan Kılıç dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan da oldu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.