JALE ALCAN MHP’DEN ADAY ADAYI

12 Haziran’daki genel seçimlerde milletvekilliğine adaylığını koymak için Atatürk Üniversitesi’ndeki görevinden istifa eden İletişim Fakültesi Öğretim görevlilerinden Jale Alcan, MHP’ye aday adaylığı başvurusu yaptı.

14 Mart 2011 Pazartesi 12:48
JALE ALCAN MHP’DEN ADAY ADAYI
Yaklaşan seçimler öncesi Türkiye genelinde bürokrasiden, siyasete ve eğitime varıncaya kadar birçok alanda adaylık için istifa eden isim listelerine Erzurum’dan da birçok isim eklendi. Milletvekilliğine adaylığını koymak için Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim görevlilerinden Jale Alcan, 12 Haziran’daki genel seçimler için MHP’den aday adaylığı başvurusu yaptı. Alcan, ülkesine ve Erzurum’a daha faydalı olabilmek adına Atatürk Üniversitesinde ki görevinden istifa ettiğini açıkladı.

ALCAN KİMDİR
1964 yılında Denizli’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini İzmir, Mersin, Tunceli ve Erzurum’da tamamladı. Atatürk Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünü bitirdi. Bir süre serbest muhasebecilik yaptı. Bilgi ve deneyimini toplumsal yarar için kullanmaya verdiği önem doğrultusunda sivil toplum örgütlerinde çeşitli düzeylerde görevler aldı.1997’de Atatürk Üniversitesi’nde öğretim görevlisi unvanı ile göreve başladı. Medya / Etik, Kadın / Aile çalıştaylarında danışman olarak yer aldı. Radyo ve televizyonda yapımını üstlendiği programlardan ödülleri Bap (Fakülteler Yarışıyor) Sodess (Sesli Kitap-Kitaplar Elden Ele Kampanyası) gibi projeleri vardır. ’Bir Bulut Vardı Yaylada’ isimli belgeselinin yapımcısıdır. Alcan, evli ve 2 çocuk annesidir.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sevilay Kırkkkeseli 2011-09-11 00:41:19

dürüstlüğünüz samimiyetiniz bilginiz referanslarınız siyasette size çok yardımcı olacaktır Jale Hocam size güveniyoruz Allah yar ve yardımcınız olsun