İYİ Partili Cezmi Polat’dan önemli uyarı!

İYİ Partili Cezmi Polat’dan önemli uyarı!

admin
admin
31 Ekim 2017 Salı 13:01
İYİ Partili Cezmi Polat’dan önemli uyarı!

Vedat REFAYELİ

Meral Akşener’in liderliğini yaptığı İYİ Parti’nin İl Başkanının kim olacağına dair haberler duyuyor, okuyoruz.

İl Başkanlığı konusunda dillendirilen isimlerden biri de Cezmi Polat. Partinin kurucu üyesi de olan Cezmi Polat ile dün bu İl başkanlığı mevzusunu konuştuk.

‘’Sadece MHP ile anılan bir isim olarak benim değil, herhangi bir MHP’linin de İl Başkanı olması mümkün değil, bu doğru da değil’’ diyen Polat, şunları söyledi:

Siyasetin merkezinde konumlanmış olan bir partinin elbette ki Erzurum’da da il başkanı olacak. Sadece şunu söyleyeyim, şu veya bu partilinin değil, hatta hiç siyaset ile anılmamış birisinin İYİ Parti’ye İl Başkanı olması daha evladır. Ben bu konudaki görüşümü Genel başkana da açıkladım. Eğer ki MHP’de siyaset yapmış biri il başkanı olursa temel prensiplerimize ters düşmüş oluruz ki biz esasında da ikinci bir MHP algısını yaratmamalıyız. İdeolojik tarafımız olmamalı ve hatta hiç siyasette anılmamış biri veya birileri olmalı diye düşünüyorum. Öyle kişiler de her yerde olduğu gibi Erzurum’da da çoktur’’.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumCezmi PolatIyi Parti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.