İşte bu da favori meclis üyem!

İşte bu da favori meclis üyem!

admin
admin
12 Şubat 2019 Salı 13:52
İşte bu da favori meclis üyem!

Vedat REFAYELİ

Malum şu an yaklaşan yerel seçim için siyasi partilerde harıl harıl meclis üyesi adayları belirleniyor.

Kuşkusuz bu konuda en yoğun parti de iktidar partisi. Bir meclis üyeliği için dahi çoğu önemli kişilerin kapısının çalındığı bu dönemde bu önemli organın oldu-bittiye getirilmesini şahsen doğru bulmam.

Bir vatandaş ve seçmen olarak meclis üyelikleri için partilerin kılı kırk yarmasını isterim ve beklerim. Kimi aday gösterirlerse göstersinler, özellikle geçmişte bu meclis üyeliğini layıkıyla yapan biri var ki o model alınsın isterim. O kişi Vedat Özcan.

Refah Partisi’nden iki dönem meclis üyesi olan Vedat Özcan, tutarlı meclis üyeliğiyle iz bıraktı. Elbette ki Vedat Özcan gibi çok kaliteli meclis üyeleri geldi ama o bir başkaydı. Dersine çalışmış şekilde gelirdi her daim meclis toplantılarına ve son derece hem akılcı hem de tutarlıydı.

Şimdi aktif siyasete nokta koymuş ve köşesine çekilmiş olan, artık o defteri kapatmış olan Vedat ağabeyi, bana göre her meclis üyesi adayının örnek alacağı bir isim olmalıdır. Nokta.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.