HİLAL DEMİR: AKIL VE İZAN YOKSUNU ACİZLER

AK Parti Erzurum Kadın Kolları İl Başkanı Hilal Demir, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal tarafından ortaya atılan, Lazika İslam Emirliği tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan’a evlilik teklifinde bulunulduğu iddiasıyla ilgili kınama mesajı yayımladı.

27 Ağustos 2015 Perşembe 09:00
HİLAL DEMİR: AKIL VE İZAN YOKSUNU ACİZLER
AK Parti Erzurum Kadın Kolları İl Başkanı Hilal Demir, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal tarafından ortaya atılan, Lazika İslam Emirliği tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan’a evlilik teklifinde bulunulduğu iddiasıyla ilgili kınama mesajı yayımladı.
Milletin, bugüne kadar yaşattığı ahlak, erdem ve iyilik ilkelerinin AK Parti’nin de siyaset yaparken limanı olduğunu belirten Demir, " Sümeyye Erdoğan'a Lazika İslam Emirliği tarafından evlilik teklifi yapıldığı iftirasını şiddetle kınıyorum. İlkeli siyaset sadece partimizin değil tüm partilerin, sadece ülkemizin değil tüm dünyanın ihtiyacıdır. Gündemi birkaç gündür meşgul eden Sümeyye Erdoğan’a atılan iftira kamuoyunda geniş tepkilere yol açmıştır. Bu iftira sadece ona değil şahsında insan onuruna atılmıştır. Herkesin düşüncelerini açıklarken ahlak ve nezaket sınırlarında davranmasının öncelikle kendi özsaygısından kaynaklandığı bilinmelidir. Özellikle siyasetçilerin böylesi ucuz hesaplarla sonuç alamayacakları bellidir. Kendi kirli çıkarları için cinsiyetçi yaklaşımlar ortaya koyarak, evrensel değerleri hiçe sayarak bu iftirayı atanları ve destekçilerini bu ülkenin geleceğini inşa eden kadınlar olarak partimiz ve teşkilatlarımız adına kınıyoruz. Mesnetsiz ve haysiyetsiz iddialarla menfaatleri uğruna genç bir kız üzerinden siyaset yapmaya çalışan, akıl ve izan yoksunu bu acizleri, kadın haklarına saygılı olmaya, duruma istinaden; bu iğrenç ve asılsız iddiaları yayan ve sosyal medyada paylaşarak destek veren herkesi vicdan muhasebesi yapmaya davet ediyorum.” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 27.08.2015 09:00
Anahtar Kelimeler:
ErzurumAK PartiHilal Demir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali demircan 2015-09-03 10:56:22

sümeyye erdoğaninda si̇zi̇n korumaniza i̇hti̇yaci vardi sanki̇..bi̇de böbürlene böbürlene ak parti̇ kadin kollari sahi̇p çikti haberi̇ yapmişşsiniz.kadin kollari bi̇r yalaka bu haberi̇ yapan iayri bir yalaka..siz kendineze sahi̇p cikin.sümeyyenin sahi̇bi̇ çok bu ülkede.

Avatar
ebru 2015-08-29 01:00:56

Toplum olarak eğitim ve bilimi önceliğimiz olarak ele alan bir medya yerine magazin ve kişisel hayat gündeme getiren bir bir medya toplumu yaratırsanız ve yazdiklariniz ve konustuklariniz ancak bunlar olur.siyaset bir çatışma değildir. Toplumsal ve ekonomik kalkınma için bir uzlaşma çabasıdır.ama sergilenen bu siyaset ortaminda göruyoruzki ülke vatan kimsenin umrunda değil. Bireysel menfaat herkesin hedefi.ve bunu destekleyen de egitilememis öngorusuz cahil halk.birilerinin hedefi de bu eğitimsiz öngörüsüz cahil halk kitlesini olusturmak.

Avatar
Suna yildirim 2015-08-27 15:17:20

Sanki sumeyye sahipsiz sahip cikin bakalim garibana kimse umursamaz ama

Avatar
Ağah bakiskan 2015-08-27 11:48:35

bu nasil bir şerefsizlik iffetsizlik yazik boyle bir iftira nasil yapilir bunu yapanlar soyleyenler kafirden daha da aşalik dir bu chp liler hep ayni

Avatar
Nuran dal 2015-08-27 11:08:39

Bende bu utanç verici ve bir okadarda uzucu daha nasil meyve veren bu guzel insanlara şer atariz diye çabaliyan sozde siyatsetci olan bu insani şiddetle kınıyorum sümeyyecim rahat ol ötede alacağın var

Avatar
Műzeyyen Abak 2015-08-27 09:38:29

Bende esefle kınıyorum