HİKMET EREN'DEN BAŞKAN ORHAN BULUTLAR’A NEZAKET ZİYARETİ

AK Parti Erzurum Milletvekili aday adayı Hikmet Eren, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’ı makamında ziyaret etti.

25 Şubat 2015 Çarşamba 01:03
HİKMET EREN'DEN BAŞKAN ORHAN BULUTLAR’A NEZAKET ZİYARETİ
Palandöken Belediyesinin başarılı çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Hikmet Eren, “Palandöken İlçesi için hayırlı hizmetlere imza atıyorsunuz. Bir önceki dönem icra etmiş olduğunuz çalışmaları Erzurum kamuoyu çok yakından biliyor. Özellikle sosyal belediyecilik alanında ve Erzurum kültürünün gelecek nesillere aktarılması hususunda yapmış olduğunuz çalışmalar takdire şayandır. Bu dönemde de başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.
Başkan Bulutlar ise Hikmet Eren’e "Ülkemizin geleceğinin inşasına katkı sağlamak amacıyla bu kutlu yola çıkan aday adayı arkadaşlara başarılar diliyorum" dedi.

Editör

Son Güncelleme: 25.02.2015 01:04
Anahtar Kelimeler:
ErzurumAK PartiHikmet Eren
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.