EFKAN ALA, SPORDA ŞİDDETE DİKKAT ÇEKTİ

İçişleri Eski Bakanı Ak Parti Erzurum Milletvekili Ala Efkan Ala BB Erzurumspor’un yeni tesislerinin temel atma törenine katıldı.

20 Mayıs 2015 Çarşamba 21:55
EFKAN ALA, SPORDA ŞİDDETE DİKKAT ÇEKTİ
İçişleri Eski Bakanı Ak Parti Erzurum Milletvekili Ala Efkan Ala BB Erzurumspor’un yeni tesislerinin temel atma törenine katıldı. Ala, “Spor yapılan yerde nezaket cümlelerinden başka bir şey işitilmemelidir” dedi. 

İçişleri Eski Bakanı ve Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Efkan Ala Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve TFF tarafından Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp tesislerinin temel atma törenini geçekleştirdi. Törene ala’nın yanı sıra Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkanı Saim Özakalın ve çok sayıda davetli katıldı.

“SPOR, ŞEHİR VE ÜLKE İÇİN BACASIZ BİR ENDÜSTRİDİR”

Ala, açılışta yaptığı konuşmada, gençlik bayramının bütün ülkeye hayırlara vesile olmasını dileyerek başladı. Ala: ”Spor hem sağlığı ilgilendiriyor hem de sağlıklı yaşamın vazgeçilmez etkinliği alanıdır. Bunun yanı sıra bir şehir ve ülke için bacasız bir endüstridir. Sportif faaliyetlerin yapılabildiği bir merkez haline dönüşebilirseniz o şehre çok ciddi katkılar sağlarsınız” dedi. Ala ayrıca sporun şiddetle yan yana gelmemesi gerektiğini, spor yapılan yerde nezaket cümlelerinden başka bir şey işitilmemesi gerektiği söyledi.

Ala daha sonra, Türkiye Makina Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi Erzurum İl Temsilciliği’ne geçti. Burada il Temsilcisi Kenan Yakut ve üyelerle bir araya gelen Ala, mühendislerle fikir alışverişinde bulundu.

“TÜRKİYE’YE SALDIRANLAR ŞİMDİ SANDIĞA SALDIRIYOR”

Ala’nın son durağı ise Ak Parti Yakutiye İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği sandık başkanları eğitim toplantısına katıldı. Burada partililere seslenen Ala şöyle konuştu: “7 Haziran seçimleri ülkemizin için büyük bir önem teşkil etmektedir. Bu seçim Türkiye’nin kazandıkların garanti altına alabileceği bir seçimdir. İstikrara devam edeceğiz ve yaptıklarımızı da garantiye alacağız. Türkiye’ye saldırmak isteyenler şimdi de sandığa saldırıyor. Dikkat edin hep sandıktan çıkanlara saldırıyorlar.”

Editör

Son Güncelleme: 20.05.2015 21:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.