BULUTLAR’DAN MECLİS ÜYELERİNE TEŞEKKÜR YEMEĞİ

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine az bir süre kala Meclis üyelerine teşekkür yemeği verdi.

05 Mart 2014 Çarşamba 14:05
BULUTLAR’DAN MECLİS ÜYELERİNE TEŞEKKÜR YEMEĞİ
Burada konuşma yapan Başkan Bulutlar, meclis üyelerine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Palandöken İlçe Belediye Kurucu Meclisi olarak büyük görevler üstlenildiğini ifade eden Başkan Bulutlar, "Tüm bu çalışmalarda sizin alın teriniz ve emeğiniz var. Palandöken halkı adına hepinize teşekkür ediyorum" dedi.
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine az bir süre kala 2009-2014 dönem Meclis üyelerine teşekkür yemeği verdi. Kayakyolu Erzurum Şehitler Parkın da düzenlenen yemeğe Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ve meclis üyeleri katıldı.
AK Parti Palandöken Belediyesi Meclisi üyesi İbrahim Yüksel," Palandöken Belediye Başkanımız sayın Orhan Bulutlar, çalışmalarımızda bize yol gösterici oldu. İktidar ve muhalefet meclis üyeleri olarak uyum içerisinde çalıştık. Palandökenimize en iyi nasıl hizmet götürürüz? Mücadelesini verdik. Halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda çalıştık. 30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde hizmet bayrağını teslim alacak olan meclis üyelerine ise şimdiden başarılar diliyorum” dedi.
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ise yaptığı konuşmada “Meclis üyelerine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Palandöken İlçe Belediye Kurucu Meclisi olarak büyük görevler üstlenildiğini ifade eden Başkan Bulutlar, " Palandöken; 2011 Kış Oyunları için büyük yatırımlar ile vizyon projeler yapılırken yerelde, altyapı çalışmaları, çevre, temizlik, sosyal ve kültürel etkinlikleriyle yıldızı parlayan ilçe oldu. Palandökenimizin geleceğini dikkate alarak projelendirdiğimiz onlarca yatırım, Palandökenimizin aydınlık yarınlarının temel taşlarını oluşturdu" diye konuştu.
Palandöken Belediye Meclisinin uyum içerisinde çalıştığını kaydeden Başkan Bulutlar, "Tüm bu çalışmalarda sizin alın teriniz ve emeğiniz var. Palandöken halkı adına hepinize teşekkür ediyor bundan sonraki yaşantınıza da başarılar diliyorum" dedi.
Meclis üyeleri ise dilek ve temennilerini sundu. Başkan Bulutlar daha sonra Meclis üyelerine teşekkür plaketi takdim etti. Palandöken Belediye Meclisi adına ise İbrahim Yüksel tarafından Başkan Bulutlara, teşekkür plaketi ve çiçeği verildi.

Editör

Son Güncelleme: 05.03.2014 14:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.