BİZİ GÜÇLÜ KILAN BİRLİK VE BARABERLİĞİMİZDİR

AK Parti Erzurum Milletvekili Dr. Cengiz Yavilioğlu, “Bayramlar kardeşliğimizin, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren en önmeli fırsattır” dedi.

03 Ekim 2014 Cuma 17:25
BİZİ GÜÇLÜ KILAN BİRLİK VE BARABERLİĞİMİZDİR
AK Parti Erzurum Milletvekili Dr. Cengiz Yavilioğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajından kardeşliğe, birlik ve beraberliğe dikkat çekti.

Bayramlaşmaların insan arasındaki insani bağları pekiştirdiğini, küslüklerin aradan kaldırdığını ve barışmalara vesile olduğunu söyleyen Dr. Yavilioğlu, “Geçmişten bugüne kadar milletimiz bu vatan toprağı üzerinde huzur, sevgi ve saygı içerisinde yaşamış, gittiği her yere adaleti, barışı, ve huzuru götürmüştür. Bu birliktelik bölgede söz sahibi olmamıza vesile olmuştur. Bugün hükümetimiz milletimizden aldığı destekle her konuda tarihi adımlar atmıştır. Her biri devrim niteliğindei önemli reformlar gerçekleştirmiştir. Verilen destekle milletimize layık olmak, birliği bütünlüğü ve her alanda gelişmeyi sağlayıp, halkımıza layık hizmet etmeyi hedefledik. Bugün Türkiye, bölgesinde ve dünyada güçlenmiş bilimde, teknolojide, sanayide, uluslararası alanda söz sahibi olmuştur. Ülkemiz, atılan adımlarla daha güçlü olmuş, dünyanın birçok yerinde büyük acılar çeken, kıyımlara uğrayan, Müslüman kardeşlerimizin hep yanında yer almış, acılarını paylaşmıştır. Dini, dili, ırkı ne olursa olsun Türk halkı, mazlumun elinden tutmuş, ağabeylik görevini yerine getirmiştir. Bugün Ortadoğu’da yaşanan olaylarda yine dik duruşunu sergilemiş, ağır top ve tüfek altında inleyen kadın, erkek, çocuk, yaşlı her kesime kollarını sınırlarını açmıştır” dedi.

BİZİ GÜÇLÜ KILAN BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZDİR

AK Parti Milletvekili ve Ak Parti Ekonomi İşler Başkan Yardımcısı Dr. Cengiz Yavilioğlu, mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Bizi güçlü kılan, bizi bugünlere getiren, hiçbir zaman taviz vermediğimiz birlik ve beraberlik duygularımızdır. Elbette milletimizin arasına nifak sokulmaya, kardeşliğimize darbe vurmak isteyenler olmuştur. Milletimiz bu oyunlara gelmemiş, sağ duyulu davaranmış, vakarını korumuştur. Sözlerimi bağlarken; tüm İslam Alemi’nin Kurban Bayramı’nı kutluyorum. Aziz şehitlerimize, Allah’tan rahmet diliyorum. Kahraman gazilerimize sağlıklı nice bayramlara ulaşmalarını Allah’tan niyaz ediyorum. Bu bayramın dünyanın çeşitli coğraflayarında yaşanan savaşlara, açlığa zulme son vermesini diliyorum. Sevgi, saygı, hoşgörü ve barışın tüm dünyaya bir an evvel gelmesini Allah’tan diliyorum” şeklinde konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 03.10.2014 17:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.