BAKAN ŞAHİN PARTİLİLERLE SOHBET ETTİ

İÇİŞLERİ BAKANI SAYIN İDRİS NAİM ŞAHİN, AK PARTİ İL BİNASINDA PARTİLİLERLE SOHBET ETTİ

14 Nisan 2012 Cumartesi 23:30
BAKAN ŞAHİN PARTİLİLERLE SOHBET ETTİ
Bazı açılışlar ve ziyaretlerde bulunmak için Erzuruma gelen İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Erzurum Valiliği’ni, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaretini takiben tarihi Ulu Cami’de öğle namazını kıldı. Öğleden sonra ise Jandarma Komutanlığı’nı, Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ettikten sonra Aziziye (Dadaşkent) de yapılanFinansbank Erzurum Çağrı Merkezi’nin açılışını yaptı ve akşam üzeri de AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek partililerle bir süre sohbet etti.
AK Parti İl Başkanlığı’nda yapılan toplantıya AK Parti İl Başkan Yardımcısı Sayın Hüseyin Koçan, diğer başkan yardımcıları ile İl Kadın Kolları Başkanlığına yeni seçilen Hilal Demir ve çok sayıda partili katıldı.
Basın mensuplarının görüntü almasını müteakip Sayın İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin tarafından partililerle güncel konular konuşuldu.
Programın sonunda sayın bakana, el yapımı yöresel ehramdan yapılmış kaşkol ile oltu taşı tespih armağan edildi.
Sayın İçişleri Bakanı Şahin, Erzurum’dan sonra Eleştirt ve Ağrı’da da ziyaret ve incelemelerde bulunduktan sonra 15 Nisan’da Erzurum’dan tekrar Ankara’ya dönecek.


YAZARIMIZ AYGÜL YILMAZ’IN OBJEKTİFİNDEN

Editör

Son Güncelleme: 15.04.2012 00:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.