Asıl şaşana şaşarım!

Asıl şaşana şaşarım!

admin
admin
04 Aralık 2018 Salı 20:46
Asıl şaşana şaşarım!

Norveçli yazar Henrich Ibsen ‘’Tecrübe bir gözlüktür. Onların sayesinde ikinci defa daha iyi görürsün der’’ der. O kadar tecrübeden sonra şahsen ben kalkıp özellikle ilçelere kim aday edilecek noktasında sağırım.

Duymam, konuşmam. Çünkü onca yaşanmışlıklardan sonra bir şey konuşmanın çok anlamının olmadığını görüyor ve düşünüyorum. Hele de bu saatten sonra Erzurum’da özellikle iktidar partisinin ilçelere aday olarak kimi göstereceği konusunda suskunum. Daha önce dedim, yine diyorum. Şu an için şu kişi aday edilir diye bir isim veremem, verenlerden de uzak dururum hep.

Şahsen kim aday gösterilirse şaşırmam. Kim ama kim olur olsun şaşırmam. Asıl birinin adaylığı konusunda şaşırırsam siz şaşın bana! Sanırım bu konuda çok da kalabalık değiliz. Yalnız değilim elbette ama böyle düşünenler noktasında sayısının da fazla olduğunu sanmıyorum.

Daha şimdiden çoğu aday toto yapmaya devam ediyor, gerekçelendirerek de ilçelere aday tayin ediyor. Ben o sularda yokum, yokum!

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.