AKSAK, HÜKÜMETİN ÇALIŞMALARINI DEĞERLENDİRDİ

AK Parti Erzurum İl Başkanlığında istişare toplantısı düzenledi.

20 Mart 2013 Çarşamba 18:02
AKSAK, HÜKÜMETİN ÇALIŞMALARINI DEĞERLENDİRDİ
Toplantıya, AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hilal Demir ve kadın kolları yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Aksak, burada yaptığı konuşmada, siyasette sinerjinin önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, kadın kolları üyeleriyle ortak toplantının bu amaçla yapıldığını ifade etti.

Erzurum'un özel ve önemli bir şehir olduğunu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da Erzurum'u çok önemsediğini ve sevdiğini vurgulayan Aksak, "Başbakanımız bunu ifade etmekle de kalmıyor, yaptığı icraatlar ortada. 2011 Kış oyunlarından dolayı yapılan yatırımlar, ikinci üniversite bunun somut göstergesidir. Başbakanımız Erzurum'u ve Erzurumluyu seviyor, Erzurum da başbakanımızı seviyor. Çünkü her dönem yüzde 70'ler civarında oy veriyor." ifadelerini kullandı.

"Ak Parti hizmet noktasında alternatifsiz bir partidir." diyen Aksak, şunları söyledi: " Gücümüzün yettiği kadar da hizmet için mücadele edeceğiz ve koşacağız. Herkese Ak Parti'nin ülkemiz için neler yaptığını anlatacağız. Ülkemizin bütün insanının her ferdiyle de dertlenmek zorundayız. Milletimize hizmet için yapılması gereken ne varsa başbakanımızın talimatları doğrultusunda bir bir yerine getiriliyor. 2002 öncesi ile sonrasını kıyasladığımızda kat kat büyük işler yapıldı."

Demir ise kadın kolları üyeleriyle istişare toplantılarının devam edeceğini belirterek, Aksak’a katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Konuşmaların ardın Aksak, partililerin sorunlarını dinledi.

Editör

Son Güncelleme: 20.03.2013 18:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.