AKSAK: GÜLEN YÜZLER BİZİ MUTLU EDİYOR

Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’nde sergilenen “4 Mevsim 100 Gülen Yüz” fotoğraf sergisini gezdi. Aksak, “Polisimizin gülen yüzü bizi mutlu ediyor” dedi.

10 Nisan 2012 Salı 17:32
AKSAK: GÜLEN YÜZLER BİZİ MUTLU EDİYOR
Erzurum Milletvekili ve Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu üyesi Muhyettin Aksak, Erzurum Emniyet Müdürlüğü bünyesinde çalışan polis memurlarının görev başında görüntülenen fotoğraflarından oluşan “4 Mevsim 100 Gülen Yüz” sergisini gezdi.
Erzurum Emniyet Müdürlüğü görevlilerinin de eşlik ettiği Aksak, tüm fotoğrafları tek tek incelelerken yetkililerden, fotoğrafların nerede ve hangi görevde çekildiği hakkında da bilgi aldı.
Milletvekili Aksak, son yıllarda polis teşkilatının büyük bir gelişme gösterdiğini ve polislerimizin toplumsal olaylarda gösterdiği güler yüzün herkesi mutlu ettiğini söyledi.
Toplumsal olaylarda sürekli vatandaşla karşı karşıya gelen polisimizin gösterdiği tavrın önemli olduğuna dikkat çeken Muhyettin Aksak, “Erzurum da görev yapan polisimizin toplumsal olaylarda gösterdiği güler yüz, vatandaşımızın da yüzünün gülmesine neden olmuş. Erzurumlular emniyet mensuplarımıza karşı her zaman sevgi ve saygı gösteren bir yapıya sahiptir. Fotoğraflarda da bu durum adeta belgelenmiş” diye konuştu.
Öte yandan, twitter hesabında tüm milletvekillerine çağrıda bulunan milletvekili Muhyettin Aksak, “Erzurum Emniyet Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan 4 Mevsim 100 Gülen Yüz fotoğraf sergisi TBMM tören salonunda… Tüm milletvekillerimizi sergiyi görmeye davet ediyorum” diye yazarak milletvekillerinin fotoğraf sergisini gezmelerini istedi.
“Her şart ve ortamda görevini vatan ve millet ve millet sevgisiyle yürüten polisimizin gülen fotoğrafları bizi bir kez mutlu etti” diye konuşan Aksak, fotoğraf sergisinin çok güzel düşünülmüş bir proje olduğunu belirtti. Sergi projesinin hazırlanmasında ve uygulamasında emeği geçenlere teşekkür eden Milletvekili Aksak, tüm Emniyet Mensuplarının 10 Nisan Polis Gününü kutladı.

Editör

Son Güncelleme: 10.04.2012 17:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.