AK PARTİ'DEN KARAMAN'A ERZURUM DOĞUMLU ADAY

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Karşıyaka Kapalı Spor Salonu’nda Karaman Belediye Başkan adayının Ertuğrul Çalışkan olduğunu açıkladı.

13 Aralık 2013 Cuma 17:22
AK PARTİ'DEN KARAMAN'A ERZURUM DOĞUMLU ADAY
Karaman Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yapan Ertuğrul Çalışkan’ın 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti Karaman Belediye Başkan adayı olduğu bizzat Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından İzmir’de açıklandı.



ERTUĞRUL ÇALIŞKAN KİMDİR?

Astsubay olan babasının görev yeri olan Erzurum’da 1965 Yılında doğan Ertuğrul Çalışkan, babasının şehit olmasından sonra Karamana gelerek ilk, orta, lise öğretimini Karamanda tamamladı. 1987 yılında Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi'ni bitirdi. 1994 yılında Karaman'da iş hayatına atılan Ertuğrul Çalışkan çeşitli firmalarda yönetici olarak görev aldı. 2004 yılında AK Parti’den İl Genel Meclisine seçildi. 2005 yılında yeni çıkan 5302 İl Özel İdareler Kanunu gereği yapılan seçimle İl Genel Meclisi Başkanı Seçildi. Daha sonra Karaman Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Çalışkan evli ve iki çocuk babası olup, İngilizce bilmektedir.

Editör

Son Güncelleme: 13.12.2013 17:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.