AK PARTİ'DE YENİ İSTİFALAR GELEBİLİR

Bakanların istifa etmesi ve kabinedeki revizyonun ardından AK Parti'de gözler bu vekillere çevrildi.

26 Aralık 2013 Perşembe 09:58
AK PARTİ'DE YENİ İSTİFALAR GELEBİLİR
Bakanların istifasının ardından dün akşam saatlerinde gelen İdris Naim Şahin'in istifasının ardından AK Parti'de 5 isminde daha istifa edebileceği konuşuluyor.
GÖZLER BU 5 İSİMDE
İşte AK Parti'de istifa edeceği iddia edilen o isimler; 17 Aralık operasyonunun ardından parti politikalarına karşı eleştirilerini sertleştiren eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, İstanbul milletvekili Muhammed Çetin, İzmir milletvekili İlhan İşbilen, İzmir milletvekili Erdal Kalkan ve Ankara milletvekili Haluk Özdalga'nın partiden istifa edebileceği konuşuluyor.
Ayrıca Günay, Özdalga ve Kalkan'ın parti yönetimince disipline sevk edilmesinin gündeme alındığı belirtilirken Günay, "Türkiye'nin karşı karşıya bulunduğu bu olaylar çerçevesinde vicdanımdan başka hiçbir otorite dinlemem" dedi.

Editör

Son Güncelleme: 26.12.2013 09:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.