KARADAYI AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Doğu Anadolu Bölgesi’nin ilk ve tek bölge gazetesi Pusula, yayın hayatına başlamasının 3’üncü yılını kutladı.

15 Mart 2014 Cumartesi 00:56
KARADAYI AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
Karadayı Holding bünyesindeki şirketlerin çalışanlarının da katıldığı gecede yaş günü pastası kesildi. Gecede duyduğu mutluluğu dile getiren Karadayı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı, inşaat şirketiyle başladığı yolculukta şu anda 10 şirkete ulaşmanın verdiği mutluluk ve sevinci yaşadığını söyledi.
Palandöken Kayak Merkezi’ndeki Dedeman Ski Lodge Oteli’nde düzenlenen Pusula Gazetesi’nin 3’üncü yaş günü kutlamasına Karadayı Holding bünyesindeki 10 şirketin çalışanları katıldı. Organizesini ve sunuculuğunu Orkestra Ajans Genel Müdürü M.Salih Çolak’ın yaptığı gecede Pusula Gazetesi’nin kuruluşu ve bugünlere gelmesiyle ilgili bilgiler veren Genel Koordinatör Sevda Güneş İncesu, zorlu yolculuklardan geçtiklerini söyledi. Yayın hayatına başlayan Pusula’ya insanların 3 ay ömür biçtiklerini hatırlatan İncesu, “3 ay ömür biçilen Pusula, bugün 3’üncü yaşını kutluyor. İnşallah birlikte daha nice yılları kutlayacağız. Bu zorlu yolculuğa cesur yüreklilikle çıkan ve her zaman bize destek olan işadamı Ahmet Metin Karadayı’ya teşekkür ediyorum” dedi.
Karadayı Holding bünyesindeki firmaların katıldığı gecede duyduğu mutluluğu dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı, “O kadar mutlu ve gururluyum ki.. Allaha çok şükür. 2006 yılında tek bir şirketle çıktığım bu yolda şirket sayısı 10’a ulaştı. 400’e yakın kişiye istihdam sağlıyoruz. Tek gayemiz insan odaklı çalışmaydı, bunu da başardık. Biz Karadayı’nın şu kadar parası serveti olsun diye bu yola çıkmadık. Ne kadar insana ekmek veririz, iş imkanı sağlarız, faydalı oluruz düşüncesiyle başladık. Rabbim de bize bugünleri nasip etti. İnşaatçı olarak başladığım iş dünyasında Pusula Gazetesi ve diğer firmaların yanında Kardelen Televizyonu nu da bünyemize kattık” dedi.
Şirket çalışanlarıyla birlikte çıktıkları bu zorlu yolculuğa devam edeceklerini ifade eden Karadayı, “Dağın eteklerinde dolaşanlar rüzgar almaz. Zirvedeki insan rüzgar alır. Biz zirvede olduğumuz için zaman zaman rüzgar alıyoruz. Biz bu rüzgarlara kapılmadan önümüze bakacağız. Unutmayın ki bizim gönlümüz de yüreğimiz de ne kadar mert ise işimiz, gücümüz de o kadar rahat ve merttir” diye konuştu.
Karadayı isminin Erzurum’da artık bir marka olduğunu ifade eden Ahmet Metin Karadayı, 8 yılda 10 bin konutla büyük bir başarıya imza atıldığını söyledi. Konuşmasında şirketle ve faaliyetleriyle ilgili şehirde yaşanan söylentiler konusunda da değerlendirmelerde bulunan Karadayı, şunları kaydetti:
“Biz iyi niyetimizi, yüreğimizi koyarak geldik bu noktaya. Allah nasip ederse yolumuz da devam edecek, işimiz de devam edecek. Biz yapmış olduğumuz işimizle ders vereceğiz. Erzurum da bazen laf çıkarıyorlar, dedikodu yapıyorlar. Buradan sesleniyorum, dedikodu yapacaklarına şehrin çehresini değiştirecek imar iskân evleri gibi projelere imza atsınlar. Bizim gibi taşın altına ellerini koysunlar. Memleketimize dedikodu değil iş üretsinler, istihdam sağlasınlar. Biz her zaman söylem adamı değil eylem adamı olacağız. Bunu da unutmayın.”
PLAKET VERDİ
Orkestra Ajans Genel Müdürü M. Salih Çolak’ın esprileriyle renk kattığı gecede Ahmet Metin Karadayı, şirketlerde görev alan yöneticilere plaket vererek başarılar diledi. Karadayı, kardeşi ve Holding Genel Müdürü Murat Karadayı’ya da plaket vererek başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Erzurum’un sevilen sanatçılarından Mahmut Kıvanç’ın türkülerle renk kattığı gecede Karadayı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı, Pusula ekibi ve geceye katılanlarla birlikte yaş günü pastasını kesti. Gece, türküler eşliğinde halaylarla sona erdi.

Editör

Son Güncelleme: 15.03.2014 00:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.