İstanbul seçimlerine Fırfırik damgası!

Erzurum’da yayınlanan Fırfırik Mizah Dergisi, Haziran ayı sayısında kamuoyunu günlerdir meşgul eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini de gündemine aldı.

admin
admin
12 Haziran 2019 Çarşamba 23:25
İstanbul seçimlerine Fırfırik damgası!

Vedat Refayeli’nin sahibi ve Yazı İşleri Müdürlüğünü yaptığı Fırfırik’in Haziran sayısı çıktı. Şehrin güncel meselelerinin ironik bir dille ele alındığı Haziran sayısında ülke kamuoyunu meşgul eden gündeme de yer verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini değerlendiren Fırfırik, konuyu mizahi şekilde işledi. Kapakta da bu konuya yer veren Fırfırik, yine yerel yöneticileri de malzeme yaptı. Spora da el atan dergide yine Farfaruk abiden bumbalar, Baldodak Heyro ve Kolombo Orhan köşeleri de yeraldı.

‘’Ortadoğu ve balkanların tek mizah gazetesi’’ sloganı ile 16 yıldan beridir Erzurum’da yayın hayatını sürdüren Fırfırik’e esprileri ile Selahattin Şener, Murat Balkuş ve Zafer Taş katkıda bulunan isimler. Aylığı 10 liradan atılan dergi Erzurum’da günlük yayınlanan Bölge gazetesi PUSULA’nın okuyucularına ek olarak veriliyor.

Editör

Son Güncelleme: 12.06.2019 23:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.