GAZETECİLER RAFTİNGTE YARIŞACAK

Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti (DAGC) ve Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Erzurum İl Temsilciliği tarafından rafting etkinliği düzenlenecek.

10 Eylül 2013 Salı 16:13
GAZETECİLER RAFTİNGTE YARIŞACAK
Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti (DAGC) ve Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Erzurum İl Temsilciliği ile ortaklaşa ‘Rafting’ etkinliği düzenlenecek. Erzurum’da doğa sporlarına olan ilgiyi artırmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla 15 Eylül Pazar günü Aşkale Karasu’da yapılacak olan etkinlikte isteyen gazeteciler ‘Kafa kafaya’, ‘Nehir inişi’ ve ‘Sprint’ kategorilerinde yarışabilecek.
Birinci gelen takıma kupa ve tüm katılımcılara madalya verileceği etkinliğe ayrıca Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak ile Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu As Başkanı Fikret Yardımcı da katılacak. Etkinlik sonunda Karasu Hanı’nda cağ kebap ikramında bulunularak Erdal Erzincanlı’nın da katılacağı bir fasıl düzenlenecek.

Editör

Son Güncelleme: 10.09.2013 16:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.