ERZURUMMEDYA DÖRT YAŞINDA

Erzurum’da üç yıl önce İlhami Ünal tarafından kurulan ve “Erzurum’dan Dünyanın Haberi” anlayışı ile yayın hayatına başlayan www.erzurummedya.com haber sitesi, üç yılın sonunda bu gün bulunduğu yerde olmanın haklı gururunu yaşıyor.

03 Ağustos 2013 Cumartesi 23:56
ERZURUMMEDYA DÖRT YAŞINDA
Haber ve yorumlarında; insanlık onuru, aile yapısı, özel hayatın gizliliği, dil, din, ırk, mezhep ve cinsiyet ayrımcılığı yapmadan Erzurum’dan dünyaya www.erzurummedya.com olarak ulaştıklarını söyleyen sitenin genel yayın yönetmeni Osman Kıyam; “İnternet haberciliği önümüzdeki 10 yıl içerisinde daha da öne çıkacak. Biz teknik altyapımızı sürekli güçlendiriyoruz. Yakında birkaç değişik portalı daha yayına sokacağız. Özellikle,www. erzurummedya.tv ile bambaşka bir yayın anlayışını hizmete sokuyoruz. İnternet okuyucusunun okumak yerine seyretmek istediği Erzurum merkezli herşeyi burada yayınlayacağız. Zaten üç yıl biterken en büyük mutluluğumuz Türkiye’de milyonlarca site arasında bizim bulunduğumuz yerdir. Şehir haber portalları için hayal gibi olan bir sıralamadayız. Aynı anlayışla erzurummedya.tv’de kısa sürede hak ettiği yere gelecektir Okuyucuya bu vesile ile teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Editör

Son Güncelleme: 03.08.2013 23:58
Anahtar Kelimeler:
BasınErzurum Medya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.