Yemiyor, içmiyor, Survivor’a hazırlanıyor!

Yemiyor, içmiyor, Survivor’a hazırlanıyor!

admin
admin
15 Mayıs 2018 Salı 13:52
Yemiyor, içmiyor, Survivor’a hazırlanıyor!

Doğrusu benim oldum olası ilgi alanıma girmedi. Televizyon izleyicileri arasında Survivor merakının hangi düzeyde olduğunu, bizim hane halkından biliyorum! Her ne kadar yarışmacıları ve yarışmaları zaman zaman gözücuyla takip ediyor olsam da Turabi’den başka yarışmacıların adlarını bile bilmiyorum desem, inanın. İlgim o kadar yani. Kuşkusuz hemşehrimiz televizyoncu Acun Ilıcalı’nın bu yarışmasının milyonlarca takipçisi olduğunu biliyorum. Galiba ilk defa o yarışmacılardan biri olmak isteyen ile karşılaşıyorum.

Ömer Kolişler! Beden Eğitimi hocası ve kendisini daha çok spor malzemesi satan, Palandöken Belediyesi Voleybol takımının menejeri olarak tanıdığım bir spor adamı. MNG AVM’de müthiş bir fitness salonu açmış, sanmam Ortadoğu’da öyle bir tesis olsun. Kendisi komple bir spor adamı zaten. Böyle güzel işler ile ilgileniyor olması, ona duyduğum hayranlığı daha da artırıyor. Kayaktan, voleybola, motosikletten, vücut geliştirmeye kadar her türlü aktivite var onda.

Bugün Survivor yarışmacılarından ayrı tutan bir başka özelliği de at biniciliği! Kolişler, Survivor’a başvuruda bulunduğunu, önümüzdeki yıl illa ki o adada olmayı istediğini söylüyor. O yarışma için şimdiden hazırlandığını belirten Ömer hoca, yemiyor, içmiyor o güne hazırlanıyor. Ne diyelim. Yakından tanıyor ve biliyorum. İnşallah Acun Ilıcalı bu genç spor Ömer Kolişler, vizyon olarak da Erzurum’a katma değer sağlayacak önemli biridir. Temsil yeteneği üst düzeydeki bu genç adama illa ki bir fırsat tanır.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.