Vali bey vites büyüttü!

Vali bey vites büyüttü!

admin
admin
17 Temmuz 2019 Çarşamba 00:33
Vali bey vites büyüttü!

Vedat REFAYELİ

Futbola bir hayli meraklı olduğunu her fırsatta belli eden Erzurum Valisi Okay Memiş, özellikle hafta sonları veya mesai saatleri dışında halı sahada futbolu oynamaya devam ediyor.

En son Vali beyi 1 Nolu Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde futbol oynarken izledim. Oğulları ile aynı takımdaydı. Kaleye yakın oynuyordu ve oldukça da hareketliydi.

Bir önceki maçlarına oranla daha profesyonellerden oluşan bir kadro ile sahadaydı Vali bey. Yani iki ciddi rakibin maçıydı oynadığı maç. Çoğu profesyonel oyunculardan oluşan ve hem de nizami bir sahada top koşturuyordu Vali bey.

Baktım, Nobre de maçta ve Vali ile aynı takımda. Üstelik, Nobre’nin de sahada olduğu bir maçta Vali bey de dahil sırıtan kimse yoktu.

Riya yapmıyorum valla. Vali Memiş, bulunduğum süre içerisinde asist de yaptı, gol de attı. Ama ne yalan söyleyeyim.

Daha önceki halı saha maçlarında bürokratlar maç yapılırken genelde Vali beye pas atarlar, top ayağına geldiğinde Vali beyi gözleri arardı.

Nobre de aynıydı. Nobre’ye orta sahada ne kadar top geldiyse hep Vali Memiş’i gözleriyle aradı. Allahı var, Vali bey de her Nobre’nin derinlemesine pasında topla buluştu ve o topu olumlu kullandı.

(Maçta Vali beyin gol sevinci anını kare kare görünteleyen ve bunu Erzurum Ajans’ta okuyucuları ile paylaşan Onur Sağsöz’e bu fotoğraf için teşekkürler)

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.