TRT VE TÜRKMENELİ TV İŞBİRLİĞİ

Erzurum Aşık Reyhani Stüdyo’sundan canlı olarak yayınlanan Nurullah Akçayır’ın sunumunu ve müzik yönetmenliğini yaptığı “Radyo Günleri” adlı program, TRT Müzik ekranlarında her Perşembe yayınına hız kesmeden devam ediyor.

10 Kasım 2012 Cumartesi 10:01
TRT VE TÜRKMENELİ TV İŞBİRLİĞİ

MEHMET ALİ YILMAZ
Nurullah Akçayır’ın sunduğu ve canlı olarak yayınlanan  “Radyo Günleri Erzurum”, ilk programından itibaren artan izleyici kitlesi ile sesini birçok bölgeye ve komşu ülkelere duyurmayı başardı. Her hafta Perşembe günü saat 15.00’da TRT Müzik kanalında canlı yayınlanan program, geçen haftadan itibaren Kuzey Irak’ta yayın hayatını sürdüren Türkmeneli Tv ile aynı anda izleyicisiyle buluşuyor.
Kerkük’te yaşayan vatandaşların yoğun ilgisi üstüne böyle bir karar alındığını söyleyen Nurullah Akçayır,  “Kerkük’teki vatandaşlarımız da artık ‘Radyo Günleri’ adlı programımızı perşembe günleri canlı olarak izleyebiliyor” dedi. Her hafta perşembe günleri TRT Müzik ekranlarında yayınlanan program, saat 15.00- 16.30 saatleri arasında izleyiciyle buluşuyor.   Yönetmenliğini Ahmet Özdemir ve Ahmet Kadri Uğur’un üstlendiği  “Radyo Günleri Erzurum” adlı programın bu haftaki konukları, Sivas Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Türk Halk Müziği Sanatçıları; Özlem Kızıltaş, Aydın Akar, Zülfü Demirtaş ve Cafer Üvenç oldu. Birbirinden güzel Sivas türkülerini seslendiren sanatçıların yanı sıra Sivas Belediyesi halk oyunları ekibi de oyunlarıyla programa renk kattı. Her programda Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki illerin mahalli sanatçılarına ve halk oyunlarına yer vereceklerini belirten Nurullah Akçayır, programın geniş bir izleyici kitlesine ulaşmasından ve diğer ülkelerde yaşayan Türk vatandaşların da gösterdiği ilgiden dolayı, mutluluğunu dile getirdi.

Editör

Son Güncelleme: 10.11.2012 10:10
Anahtar Kelimeler:
Nurullah Akçayır
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.