SEÇİME SESİ VE MÜZİĞİ İLE RENK KATTI!

Kardelen TV'deki proğramları ile yakından tanınan Erzurumlu amatör ses sanatcısı Metin Kara, müzikteki tecrübesini belediye başkan adaylarına seçim müziği yaparak gösteriyor.

10 Mart 2014 Pazartesi 12:11
SEÇİME SESİ VE MÜZİĞİ İLE RENK KATTI!
Daha önce de yapılan milletvekilliği ve mahalli idareler genel seçimlerinde vekil ve belediye başkan adaylarına seçim müziği yapan Metin Kara, bu seçimde de boş durmuyor. Şu ana kadar çok sayıda belediye başkan adayına, kullansınlar diye kendisi tarafından yazılan ve bestelenen seçim müzikleri yapan Kara, yaptığı parçalar ile seçime ayrı bir renk katıyor. Gelen talep üzerine kendisine ait stüdyoya girerek bir hafta içinde adaya seçim müziği hazırlayan Kara, adayın tanıtımında da etkili rol oynuyor. Metin Kara'nın bu seçimde müzik yaptığı adaylar arasında MHP'nin Aziziye adayı Ahmet Murat Resuloğlu, Horasan adayı Aytekin Horasan, Uzundere adayı Fevzi Güzel, Tortum Bağımsız Belediye Başkan adayı Muammer Yiğiter, SP Uzundere adayı İrfan Canbaş ve Hınıs adayı Ali Eren de var.

Editör

Son Güncelleme: 10.03.2014 12:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.