Paylaşmak güzel şey!

Paylaşmak güzel şey!

admin
admin
19 Haziran 2018 Salı 13:50
Paylaşmak güzel şey!

Facebook’da yapılan şahsi paylaşımların çoğuna bir çok kişi surat asar, burun büker.

O tür paylaşımlardan rahatsızlık duyanların bir çoğuyla da ben anlaşamam hep. Zaten tanıdığındır o özel anlarını paylaşan kişi. Bunda abest ne var? Özel anını seninle paylaşmak istemiş, bundan daha doğal ne var? Mesela bu fotoğraf. Bir çoğu belki bir yemek paylaşımı gözü ile bakıp eleştirebilir. Ama ben öyle düşünmüyorum. Bu fotoğraf bence son zamanlarda gördüğüm en iyi paylaşımlardan biridir.

‘İçinden kocaman bir Erzurum geçen’ fotoğraf! Kulüp Başkanı Sevgili Abdulhadi Çintimar kardeşim paylaşmaştı facebook’dan. Dede, nine, oğullar, kızlar, gelinler ve torunlar.. Bayram günü toplanmış beraber yemek yiyorlar. Sanki de eskiden kalma bir kare! Bugün az rastlanan bir şey de, onun için önemsiyorum! Beni çok etkiledi bu fotoğraf.

Özlemini duyduğumuz, hasretini çektiğimiz bir sahne değil midir bu? Tam bir aile fotoğrafı ve herkesin yüzü gülüyor. O açıdan bu vesile ile başta Erzurumlular olmak üzere tüm Çintimar ailesinin geçmiş bayramını tebrik ediyorum..

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.