KENDİ BESTESİNE 5 İL, 4 MEVSİMDE KLİP ÇEKTİ

Türk Halk Müziği Sanatçısı Salih Maral, sözü ve müziği kendisine ait 'Gel Gör Babam' isimli parçasına 5 il, 4 mevsimde klip çekti.

admin
admin
19 Aralık 2015 Cumartesi 11:41
KENDİ BESTESİNE 5 İL, 4 MEVSİMDE KLİP ÇEKTİ
Türk Halk Müziği Sanatçısı Salih Maral, sözü ve müziği kendisine ait 'Gel Gör Babam' isimli parçasına 5 il, 4 mevsimde klip çekti. 

Erzurumlu Ses Sanatçısı Salih Maral, 'Erzurum'a Kar Yakışır' albümünden sözü ve müziği kendisine ait olan 'Gel Gör Babam' adlı parçasına klip çekti. Gurbette yaşanan acılar ve baba hasretinin anlatıldığı eser için çekilen klip, 1 buçuk yılda tamamlandı. 2 saatlik görüntü çekilen klipte özellikle 4 mevsim temasının kullanılması için 1 buçuk yıl beklendi.

Klip çekimleri için maddi destek bulamadığından kendi imkanlarıyla girişimde bulunduğunu belirten Maral'a kamera çekimlerinde ve yönetmenlikte en yakın arkadaşı Şamil Kahveci destek oldu.

Antalya, Afyon, Uşak, Manisa ve İzmir'de 15 farklı tarihi mekanın yer aldığı klip, sosyal medyaya yüklendiği gün içerisinde 10 bin kişi tarafından izlendi. Büyük beğeni toplayan klibin beklediğinden fazla ilgi gördüğünü belirten Salih Maral, "Klibin hazırlanışı oldukça zorlayıcı geçmişti. Kendi imkanlarımla ve yakın arkadaşım Şamil Kahveci'nin desteğiyle bu kadar güzel bir iş başaracağımı düşünememiştim. Türk Halk Müziği tarzında yaptığım parçalarımı sosyal medya aracılığıyla duyurmanın çağın bir gereksinimi olduğunu düşünerek bu yola çıktım. 4 mevsim temasını ve gurbeti anlatmak için 5 ilde yine kendi imkanlarımızla 1 buçuk yıl çekimler yaptık. Türkülerimizden uzaklaşan genç nesle teşvik edici, sevdirici eserler sunmamız lazım" dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.