‘KARBEYAZ’ YENİ YAYIN DÖNEMİNE İDDİALI BAŞLADI

Erzurum'un ilk yerel televizyonu Kanal 25'te yayımlanan Karbeyaz adlı müzik programına konuk olan ünlü sanatçı Hüsamettin Ceylan’a canlı yayında yapılan telefon şakası izleyenleri kahkahaya boğdu.

16 Ekim 2014 Perşembe 09:06
‘KARBEYAZ’ YENİ YAYIN DÖNEMİNE İDDİALI BAŞLADI
Erzurum’da yerel olarak yayın yapan Kanal 25 televizyonunda Oktay Polat’ın hazırlayıp sunduğu Karbeyaz adlı müzik programı yeni yayın dönemimin ilk programında izleyenleri ekrana kilitledi. Türkiye’nin ve Erzurum’un sevilen sanatçılarının konuk olduğu Karbeyaz programı dün gece izleyenlerine güzel bir akşam yaşattı. Dolu dolu Erzurum kültürünün yaşatıldığı programa ünlü sanatçı Hüsamettin Ceylan, Teyo Emmi tiplemesiyle ve fıkralarıyla katılımcıları güldüren ünlü komedyen Cumhur Seval, Doğu'nun Sesi Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Yaşar Aytan ve Harun Atmaca katıldı. Oktay Polat’ın sunduğu müzik programını ekranları başından izleyen vatandaşlar, Erzurum’dan ve dünyanın her yerinden canlı telefon bağlantısı ile yayına bağlandı. Oyuncu Oktay Parlar da canlı yayına bağlanarak kendini Hüsamettin Ceylan’ın çok eski bir arkadaşı olarak tanıtarak Ceylan’a telefon şakası yaparak izleyenleri kahkahaya boğdu. Birbirinden güzel Erzurum türkülerinin söylendiği Karbeyaz programı yeni yayın döneminin ilk programında izleyiciler tarafından tam not aldı. 

Editör

Son Güncelleme: 16.10.2014 09:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.