KADINLAR İÇİN YILBAŞI ÖNERİLERİ

Türkiye'nin fahri doktora unvanlı ilk kuaförü olan Harun Cici, yılbaşı gecesi doyasıya eğlenmek isteyen kadınlara yönelik çalışmalarını tamamlayarak çeşitli saçlar tasarladı.

admin
admin
30 Aralık 2015 Çarşamba 23:17
KADINLAR İÇİN YILBAŞI ÖNERİLERİ
Türkiye'nin fahri doktora unvanlı ilk kuaförü olan Harun Cici, yılbaşı gecesi doyasıya eğlenmek isteyen kadınlara yönelik çalışmalarını tamamlayarak çeşitli saçlar tasarladı. Cici, 2016'nın saç trendleri için de tüyolar verdi.

Birçok Avrupa ülkesinde sayısız ödülün sahibi olan Saç Tasarım Uzmanı Harun Cici, 2015'i 2016'ya bağlayan geceyi eğlenceli ve dolu dolu yaşamak isteyen hanımları düşünerek özel bir kreasyon hazırladı. Türkiye'nin de sayılı bayan kuaförleri arasında gösterilen Cici, 2016'da salaş örgülerin moda olacağını söyledi. Renklerde doğallığın ön plana çıkacağını ifade eden Cici, "Toprak ve bakır tonları yoğun olacak ama röflenin de yoğunluğu var. Bu sene biraz nostalji var. Waglar ve örgüler moda olacak" dedi.



YILBAŞI GECESİ İÇİN ÖNERİLER

Yılbaşı gecesi dışarıda eğlenmek isteyen kadınlar için önerilerde de bulunan Harun Cici, şöyle konuştu: "Yılbaşı akşamı herkes, 'yeni yılda her şey yolunda gitsin' diye saçıyla, kostümüyle, makyajıyla enerjik bir görünüm almak için çalışır. Yılbaşı günü hem akşam yemeğine uyumlu, hem de saat 12'den sonraki eğlencelere uyumlu bir saç olması gerekiyor. Bu seneki trendimiz hem salonda kullanılabilecek asil bir saç, hem de gece eğlencesinde rahat edebileceği bir saç. Bu yıl dağınık ve salaş örgüler çok moda olacak."


Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.