Iğdır minaresi!

Iğdır minaresi!

admin
admin
21 Kasım 2017 Salı 12:24
Iğdır minaresi!

Vedat REFAYELİ

Geçtiğimiz hafta vefat eden ‘Cigerim Fuat’ lakaplı Fuat Elaldı ağabeyi yakından tanıyanlar onun ne renkli olduğunu bilirler. O anlatılmaz, yaşanırdı adeta! Bulunduğu her ortamda sözünü dinleten ve kendine has üslubuyla etrafına neşe saçan Fuat ağabey ilginç tanım ve benzetmeleriyle de meşhurdu. Onunla en son görüşmemde Adnan Polat’ı ‘kaynata’ya, BB Erzurumspor’u da ‘gelin’e benzetmişti.

Saim Özakalın zamanında bir maçı izlemeye gelen Polat’ın izlediği o BB Erzurumspor o gün çok kötü futbol oynamıştı ve Fuat ağabey de, ‘’Ola gardaş, kaynataya bele çirkin bir gelin gösterilir mi?’’ demişti, ben de bunu yazı konusu yapmıştım.

Aynı Fuat ağabey, yıllar önce de bizim Pusula’dan Onur Sağsöz’ü bir maç öncesi halı sahada onunla tanıştırırken uzun boyuna atıfta bulunarak ığdır minaresi’demişti ve bu benzetmeye çok gülmüştük. Onur’u da her gördüğümüzde ‘Iğdır minaresi’ diye takılmışızdır. İşte dün Onur’la onu ve o günü konuştuk, Fuat ağabeyiye rahmet yolladık.

Editör

Son Güncelleme: 21.11.2017 12:40
Anahtar Kelimeler:
ErzurumIğdırMinare
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.