HARUN CİCİ KUAFÖR SALONU’NDA İRAN MODASI

Türkiye’nin dünyaca ünlü saç tasarım markası Harun Cici Türkiye dışındaki ülke kuaförlerinin de ilgisini çekiyor.

21 Haziran 2015 Pazar 14:39
HARUN CİCİ KUAFÖR SALONU’NDA İRAN MODASI
Türkiye’nin dünyaca ünlü saç tasarım markası Harun Cici Türkiye dışındaki ülke kuaförlerinin de ilgisini çekiyor.  Cici’nin kuaförlük salonu zaman zaman dünyanın çeşitli ülkelerinde isim yapmış kuaförler kendilerini geliştirmek için  Harun Cici Kuaför Salonu’nu tercih ediyor. Bu isimlerden biri de Tebriz’in tanınmış kuaförlerinden olan Jaleh Pourhasan. Jaleh hanım kendini geliştirmek için Harun Cici’yi tercih ederken, İzmir’de makyajda İran modasını da başlatan isim oldu. İran makyaşında gözler daha belirgin ve koyu, renklerin ve geçişlerin çizgisiz olduğunu anlatan Jaleh hanım, dudaklarında gerektiğinde biraz daha büyük ve kaşların daha kalın olduğunu  ifade etti.
Jaleh Pourhasan İran’ın Tebriz kentinde isim yapmış 18 yıllık bir tecrübeye sahip bir kuaför. Türkiye’deki trendleri öğrenmek ve Harun Cici’nin yanında kendini geliştirmek için Türkiye’ye geldiğini belirtiyor.
jaleh hanim  İran’da kuaför olarak topuz, tırnak, kaş ve özellikle makyajda uzmanlaştığını ifade ederek, “Harun bey gibi dünya markası bir kuaför ile çalışmaktan dolayı çok mutluyum” diye konuşuyor.
TEBRİZ’DE AFRİNA İSMİYLE TANINIYOR
'AFRINA' ismi ile Tebriz’de meşhur olan Jaleh hanım sevdiği mesleğini İran’da istediği gibi sergileyemediğinden dolayı üzgün olduğunu ve burada katalog ve dergi makyajları yaptığından dolayı çok mutlu olduğunu soyledi. İran’da “GRIMAS'',  “MEHRON'', “LOREAL”, ''NOUBA’, ''MAC” ve “OFFICE'' firmalarından aldığı eğitimlere ilaveten 5 defa Dubai’ye gidip makyaj ve topuz seltifikası aldığını belirten Jaleh Pourhasan, “Bu mesleği en doğru ve en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Çünkü herkeste yüz şekli ve ten rengi farklı olduğu için kendine özel makyaj ister” dedi. “Renklerle oynamak ve istediğim yerleri yüzde büyütüp,küçültmek benim uzmanlığım” şeklinde konuşan Jaleh Pourhasan, İran’da makyaj eğitimi verdiğini söyledi. “Korselen makyaj” yapan Jaleh Pourhasan, “Makyaj yapmak aynı bir resim çizmek gibi zerafet ister diye düşünüyorum” dedi. HARUN CICI Salonu’nda ikinci uzmanlığının kaş olduğunu anlatan Jaleh Hanım kaşın yüz ifadesinde çok önemli yer aldığını, o yüzden dikkatli bir şekilde alınması gerektiğini  söyledi.
KAŞ KÜSTÜ
 “Kaş küstü” diye bir söylentiye de değinen Jaleh Pourhasan, gerçekte kaşın küsmediğini ama ama bir kac defa art arda yanlış şekilde alınması durumunda artık o yerde tüyün çıkmadığını kaydetti. “Korselen makyaj” uzmanı Jaleh Pourhasan, “Benim tarzım müşterinin yüz şeklini tanıdıktan sonra onlara hangi model iyi gider tavsiye etmek .Bayan müşterilerimiz de ikna olup işlem bittikten sonra çok beğeniyorlar” ifadelerini kullandı. 
HARUN CİCİ TECRÜBESİ BANA ÇOK ŞEY KATTI
 5 aydır Türkiye’de bulunduğunu ve Harun Cici’nin 40 yıllık tecrübesinin mesleğine çok büyük katkılar sağladığını anlatan Jaleh Pourhasan, “Özellikle örgü saç modelleri çok güzel. Yeni tasarımlar, yenilikler önemli. Müşterilerle ilişkiler çok önemli” dedi.
Harun Cici de yaptığı açıklamada Tebriz kentinin en ünlü kuaförlerinden bir tanesi olan Jaleh hanımla çalışmaktan ve bilgi paylaşımında bulunmaktan çok büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Ülkemizi yurt  dışında temsil etmek, İzmir’in marka şehir olması konusunda elimizden gelen katkıyı sunmak vazifemiz. Şehrimizi ve ülkemizi yurt içi ve yurt dışında kendi mesleğimizde en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Jaleh hanımın yüz makyajlarının da müşteriler tarafından çok beğenildiğini ve İzmir’de bir İran modası başlattığını da sözlerime eklemek istiyorum. Kendisine verdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 

Editör

Son Güncelleme: 21.06.2015 14:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.