HALK OZANLARI ERZURUM’DA SAZLI SÖZLÜ YÜRÜYÜŞ YAPTI

Erzurum’da bu yıl ilki düzenlenen “Uluslararası Yaşar Reyhani Aşıklar Şöleni” kapsamında halk ozanları sazlı sözlü kortej yürüyüşü yaptı.

06 Aralık 2014 Cumartesi 12:00
HALK OZANLARI ERZURUM’DA SAZLI SÖZLÜ YÜRÜYÜŞ YAPTI
Yakutiye Kent Meydanı’nda toplanan 50’e yakın halk ozanı, Türk ve Azeri bayraklarıyla sazlı sözlü olarak Havuzbaşı Kent Meydanı’na yürüdü. Kortej yürüyüşü sırasında halk ozanlarının atışmaları vatandaşlar tarafından beğeniyle izlendi. Yürüyüşte AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağlı Çığlık, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ünsal Kıraç da halk ozanlarına eşlik etti.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve 3 gün sürecek olan şölende, yurdun birçok ilinden ve Azerbaycan’dan halk ozanları bağlamalarını ve sözlerini konuşturacak. 

Editör

Son Güncelleme: 06.12.2014 12:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.