Fırfırik’ten Miami ironisi!

Yeni çıkan sayısında ateş pahası olan ev satışları ele alındı.

admin
admin
24 Temmuz 2017 Pazartesi 12:52
Fırfırik’ten Miami ironisi!

Erzurum’da yayınlanan aylık Fırfırik mizah dergisi, bu ayki sayısında her geçen gün yükselen konut fiyatlarını manşet yaptı.

Vedat Refayeli’nin sahibi olduğu ve Selahattin Şener’in yayın yönetmenliğini yaptığı Fırfırik’in Temmuz sayısı çıktı. Yeni sayıda manşette Erzurum’da aşırı şekilde fiyatları yükselen konut satışları yeraldı. Miami’de ki konut fiyatları ile eşleştirilen bir eleştiri ile okuyucularının karşısına çıkan Fırfırik, inşaat sektörüne vurgu yaptı. Derginin birinci sayısında ayrıca TFF 1.ligine çıkan BB Erzurumspor ile Salık Bakanlığı’ndan alınıp Başbakan Yardımcılığına getirilen Recep Akdağ da kapakta konu edildi.

Farfaruk abi, Kolombo Orhan ile Baldodak Heyro köşelerinin de yeraldığı dergide yine iş ve siyaset dünyasından bir çok isme yer verildi. Fırfırik, Erzurum’da basımı gerçekleşen Bölgede yayınlanan PUSULA Gazetesi’nin okuyucularına ücretsiz olarak dağıtıldı.

İşte Fırfırik’in 1.sayfası.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumFIRFIRİKMiami
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.