DOĞULU KADINLAR GÜNDEŞ’İN KAŞINI ÖRNEK ALIYOR

Yüksek maliyetler harcanarak oluşturulan ve ‘Kaş Hastanesi’ olarak da tanımlanan kaş tasarım merkezi, Doğulu hanımların yeni mekanı oldu. Envanterindeki kaş tasarımlarıyla bölgedeki kadınlara hizmet veren Tent Güzellik Merkezi’nde Doğulu hanımlar en çok Ebru Gündeş’in kaşının kendilerine yapılmasını istiyor.

28 Ağustos 2012 Salı 19:17
DOĞULU KADINLAR GÜNDEŞ’İN KAŞINI ÖRNEK ALIYOR

Erzurum’da 21 yıldır faaliyette bulunan Tent Güzellik ve Bakım Merkezi, bünyesinde oluşturduğu kaş tasarım merkeziyle Doğu Anadolu Bölgesi’nde yaşayan hanımların yeni uğrak mekanı oldu. Cilt bakımı, lazer epilasyon, akne ve kılcal damar tedavisinin yanısıra bölge insanına yeni hizmetler sunan güzellik merkezi, kendisini ‘Kaş Hastanesi’ olarak tanımlıyor. Avrupa ve Orta Asya’da yaşayan hanımların kaşlarından oluşturulan envanterleri Doğulu hanımların beğenisine sunan güzellik merkezine gelen kadınlar en çok Ebru Gündeş’e benzemek istiyor. Ünlü sanatçının belirli dönemlerde değişen kaşları Erzurum ve Doğu Anadolu Bölgesi’nde yaşayan kadınların da dikkatini çekiyor.Kimi zaman keskin bir kılıcı kimi zaman da Orta Asya kültürünü anımsatan kaş şekilleriyle güzelliğine her dönem önem  veren sanatçı Ebru Gündeş’e benzemek isteyen kadınlar, ünlü sanatçının kaş tasarımlarını yakından takip ediyor. Tent Güzellik ve Bakım Merkezi sahibi ve aynı zamanda Estetisyen olan Nahide Doğan, Doğulu kadınların Ebru Gündeş’in kaşını örnek aldığını ifade ederek, belirli dönemlerde kaş şeklini değiştiren ünlü sanatçının kadınların her zaman gözdesi olduğunu bildirdi. Doğan, “Merkezimiz içerisinde özel olarak tasarladığımız kaş tasarım merkeziyle Doğu Anadolu Bölgesi’ne yeni bir hizmet pörtföyü kazandırdık. Oluşturduğumuz envanterle Avrupa ve Orta Asya’da yaşayan hanımların kaşlarını biraraya getirdik. Burada Doğu kültürüne münhasır kaşların tasarımını da yapıyoruz. Kalıcı makyajla kaşları dökülen hanımlara yüz özelliklerine ilişkin yeni kaşlar yapıyoruz. Burayı bir Kaş Hastanesi’ne benzetiyoruz. Müşterilerimiz arasında çoğunluklu olarak merkezimize gelen hanımlar Ebru Gündeş’e benzemek istiyorlar. Onun kaşını örnek alıyorlar. Biz de ona göre tasarım yapıyoruz. Müşterilerimizin kaşını ünlü sanatçının kaşı gibi yapıyoruz. Çoğu hanım Gündeş’in kaşını yakından takip ediyor. Ayrıca tasarım merkezinde oluşturulan yeni kaş tasarımları 9-10 yıl gibi kalıcı bir özellik de taşıyor” dedi.

 

Doğan, kuru ciltler konusunda kadınları uyardı

Estetisyen Doğan, cilt bakımıyla ilgili hanımlara uyarıcı tavsiyelerde bulundu.

Doğan, Doğu’da kuru cilt sorununun yaşandığına dikkati çekerek, “Bölgede bozuk ciltler hanımların karşılaştığı sorunların başında gelmektedir. Bozuk ciltler iklimsel değişikliklerden kaynaklanır. Yağ salgısı yoğunlaşmış ciltlerde görülen problemlerle ilgili medikal ürünleri tavsiye ediyorum. Hanımlar mevsimsel değişikliğin yaşandığı dönemde muhakkak aldıkları gıda ürünlerine de dikkat etmeliler. İçerisinde yağ oranı yüksek olan besin maddeleri çok fazla tüketilmemelidir” diye konuştu. Bölgede gerekli belgelere sahip olmayan yerlerde sağlıksız koşullarda lazer epilasyonun yapıldığına vurgu yapan Estetisyen Nahide Doğan, “Doğu’da lazer epilasyon yapan bazı iş yerleri var. Yaptığımız araştırmalarda lazer epilasyonun sağlıksız koşullarda yapıldığını tespit ettik. Bu konuda gerekli çalışmalar yapılmalı” şeklinde konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 28.08.2012 21:29
Anahtar Kelimeler:
Ebru Gündeş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.