Belediye kot pantolon işine de giriyor!

admin
admin
06 Şubat 2018 Salı 11:39
Belediye kot pantolon işine de giriyor!

Vedat REFAYELİ

Baştan söyleyeyim, bilgiyi veren AK Partili bir meclis üyesi.. Yerli otomobil üretiminin gündemde olduğu Erzurum’da bu imkan doğar mı belirsizlik var ama belli olan bir şey var , o da kot pantolon fabrikasının yolda olduğu!

Evet, evet, yanlış duymadınız. Kot Pantolon Fabrikası! Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, bir ev ziyaretinde kot pantolon üretimi ile ilgili müjde vermiş ve ‘’ Kocaeli’nde gittim, gördüm. Oradaki bir tesiste kot pantolon üretimi yapılıyor ve yurt dışına ihraç ediliyor. Biz de aynı tesisten Erzurum’da kurmayı düşünüyoruz. Açacağımız kot pantolon tesislerinde bir pantolonu 14 dolara mal edecek, çeşitli Avrupa ülkelerine 70 dolardan satacağız. Bu sayede yeni bir istihdam da oluşturacağız’’ demiş! Anlaşılan ‘’Belediyenin yapmadığı iş kalmadı’’ diye serzenişte bulunan Erzurum esnafına, yolda olduğu belirtilen kot pantolon fabrikası ile yeni bir eleştiri malzemesi de yola çıkmış görünüyor!

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumBelediyeKot Pantolon
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.