Başkan Yurdigül dünya evine girdi

KKTC (Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti) Ülkü Ocakları Genel Başkanı Adem Yurdigül, memleketi Erzurum’da gerçekleştirilen düğün töreni ile dünya evine girdi.

admin
admin
03 Ağustos 2017 Perşembe 00:01
Başkan Yurdigül dünya evine girdi

Bir çok önemli ismin katıldığı düğün töreninde, nikah şahitliğini Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz yaptı. Düğün merasiminde Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de katıldı. Sekmen, dünya evine giren çifte düğün hediyesi olarak saat taktim etti. Çiftin nikahını ise Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut kıldı.

Erzurum’da Polat Otel’de düzenlenen düğüne, KKTC Ülkü Ocakları Genel Merkez Yöneticileri, Erzurum Ülkü Ocakları Başkanı Haktan Genç, Ocak ve Okul Başkanları ve Türkiye ile KKTC'nin dört bir yanından çok sayıda Ülkü Ocakları üyesi katılarak, Başkan Yurdigül’ü mutlu gününde yalnız bırakmadı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.